Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti felkértétek/nétek a sógornő...

Ti felkértétek/nétek a sógornőtöket koszorúslánynak?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy ez már a sokadik esküvős kérdés...

Szóba jött hétvégén a jövő évben tartandó esküvőnk. Mondtam, hogy a koszorúslányaim a 2barátnőm lesz és az unokahugom, meg a vőlegényem 2unokahuga (ők 3an 8-és 15év között vannak, a két barátnőm velem egyidősek 24évesek). Ma a bátyám azzal hívott fel, hogy igazán felkérhettem volna a barátnőjét is, hisz ha lesz nekik is (eddig nincs tervben) ő biztos felkért volna, és ezzel nagyon megbántottam. Azért is akarta, mert a tanunak a bátyámat akartam felkérni és, hogy a barátnő addig ne üljön egyedül a "közönségben". Megmondtam neki, hogy az 5 koszorúslány maradni fog, nem szeretnék változtatni rajta. A leánybúcsúmra persze meghívom a sógornőt, és még a nagyasztalnál is helyet fog foglalni.

Bátyám erre azt mondta, hogy az egyik koszorúslány legyen a tanu és akkor mellette fog ülni, vagy nem lehetne e, hogy ő hozza a gyűrűnket (erre az unokaöcsém van/lesz megbízva) és akkor a koszorúslányok mellett fog helyet foglalni.

Bírom a sógornőt, jóban is vagyunk, de nem érzem olyan biztosnak ezt meg azt a kapcsolatot, hogy a koszorúslányom legyen. Én vagyok ennyire önző vagy valóban megkérhettem volna?

Ja és én nem vagyok benne olyan biztos (sőt ezután akkor tuti nem), hogy ő felkért volna koszorúslánynak.

2017. aug. 22. 18:01
1 2 3 4
 21/34 1112 ***** válasza:
100%

Az a te napod,akit te jónak érzel!

A sógornő meg most meg fog őrülni attól,hogy valamikor egyszer nem ő lesz a középpontban? Ez a nap rólad szól, meg a szerelmedről.

2017. aug. 29. 23:09
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

A lány egy hisztérika, igazi sárkányalapanyag, a bátyád pedig egy papucs.

Szerintem jobban jársz az új tanúval. :)

2017. aug. 29. 23:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon komolyan leülnék beszélni a bátyámmal, hogy attol üert ott a puncus, a családját nem kéne eldobnia, mert lehet, a csajjal fél év mulva szétmennek és akkpr meg jön kuncsorogni?

Apám is leszar, miota összeköltözött a mostohaanyámmal... egy darabig még bántott, mostanra ott tartok hpgyha segitenem kéne se hívjon, oldja meg.

2017. aug. 30. 06:55
 24/34 anonim ***** válasza:
12%
Ha bírod a csajt akkor kérd fel. Miért lenne baj ha 5 helyett 6 van? Azt meg ne nézd hogy ki hány éve van együtt. Az én sógornőmmel a bátyám 15 éve volt együtt mégis elváltak. Ennyit engedj. Nem lesz ebből gond. Nálunk mondjuk úgy volt hogy a másik bátyám volt az én tanum a sógornőm a férjemé. Szóval engedj ennyit a tesódnak ha bírod a csajt. Lehet még ő lesz a felesége.
2017. aug. 30. 11:41
 25/34 anonim ***** válasza:
14%
Mifelénk mindig is az volt a divat hogy ha valakinek van párja akkor az a koszorús párja is. Soha nem társítottunk "idegent" össze. Tehát ebben a felfogásban a tesódék jogosan gondolkodtak. De mivel a te esküvőd azt teszel amit akarsz. De ez miatt ne legyen családi vita. Nem ér annyit. És ne húzd fel magad tovább.
2017. aug. 30. 11:48
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy önző egyáltalán. A pároddal úgy tervezitek meg az esküvő minden egyes mozzanatát, ahogy azt ti kívánjátok, nem úgy, ahogy a te bátyád elképzeli. Ha testvérem barátnője ilyen erőszakos lenne, az Antikrisztust is előbb kérném fel koszorúslánynak!
2017. aug. 30. 21:32
 27/34 anonim ***** válasza:
39%
Én a bátyám esküvőjén nem lehettem tanú, úgyhogy ez a hisztis p@nci is ki fogja bírni, hogy ne rendezkedjen a Te esküvődön. A leírtakból nekem egyáltalán nem az jön le, hogy kedvelnéd, vagy szimpatizálnátok egymással. Kicsit rivalizálásba megy át a dolog. Te őt nem tartod fontosnak, ő meg a bátyád ellened hangolosával vág vissza. Nőjetek fel. Egy esküvőnek nem erről kéne szólnia. Ő ne rontsa el a "legszebb" napodat, Te meg igyekezz ne szem@tkedésből ignorálni. Az is csak kifogás, hogy le kell venni a képeket. Ennyi erővel Ti se legyetek rajta, mert mi van, ha elváltok. Ha valaki utólag hisztizik a képek miatt, annak meg lehet mondani, hogy sorry de az esküvői képeket, meg a csoport képeket nem fogod levenni. A saját oldalán azt csinál, akinek nem tetszik, amit akar, de nem a Tiéden. Egyébként a bátyád mellett tényleg lehetne helye, de nem kell koszorúslánynak fogadni. Ne ő döntse el. A tesóddal meg ülj le és beszéljetek, mert ez tüske marad bennetek jó eséllyel. Egyébként gratulálok az esküvőhöz.
2017. aug. 31. 05:29
 28/34 anonim ***** válasza:
37%
*koszorúslány nem lehettem*
2017. aug. 31. 05:30
 29/34 A kérdező kommentje:
Koszi utolso, de a kepeket vki mas irta, mindenkepp leszmek olyan kepek ahol a csalad van (csak csalad, masnal is lattam ilyen kepeket)
2017. aug. 31. 08:04
 30/34 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem azokat a hozzászólókat se, akik ilyeneket írnak, hogy "mellette lenne a helye". Miért hol lesz? Mégis ki a fittyfenét érdekel, hogy a tanúk mit csinálnak? Csak a szertartás(ok) alatt nem szorongathatják egymás kezét, de akkor amúgy is mindenki kussban ül és figyel. Akkor is kussban kéne neki ülni és figyelni, ha koszorús lány lehetne. És akkor SE csavarodhatna a hapsijára, ha koszorús lány lenne, akkor főleg nem, mert ott kell neki vonulgatni a többivel. Így meg legalább mikor a bátyja épp nem egy külön széken ül a szertartás alatt, akkor belebújhat a seggébe. Még a kérdező tesz nekik szívességet, mert hát a legnagyobb baj állítólag az, hogy együtt akarnak lenni.
2017. aug. 31. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!