Ti felkértétek/nétek a sógornőtöket koszorúslánynak?
Igen, tudom, hogy ez már a sokadik esküvős kérdés...
Szóba jött hétvégén a jövő évben tartandó esküvőnk. Mondtam, hogy a koszorúslányaim a 2barátnőm lesz és az unokahugom, meg a vőlegényem 2unokahuga (ők 3an 8-és 15év között vannak, a két barátnőm velem egyidősek 24évesek). Ma a bátyám azzal hívott fel, hogy igazán felkérhettem volna a barátnőjét is, hisz ha lesz nekik is (eddig nincs tervben) ő biztos felkért volna, és ezzel nagyon megbántottam. Azért is akarta, mert a tanunak a bátyámat akartam felkérni és, hogy a barátnő addig ne üljön egyedül a "közönségben". Megmondtam neki, hogy az 5 koszorúslány maradni fog, nem szeretnék változtatni rajta. A leánybúcsúmra persze meghívom a sógornőt, és még a nagyasztalnál is helyet fog foglalni.
Bátyám erre azt mondta, hogy az egyik koszorúslány legyen a tanu és akkor mellette fog ülni, vagy nem lehetne e, hogy ő hozza a gyűrűnket (erre az unokaöcsém van/lesz megbízva) és akkor a koszorúslányok mellett fog helyet foglalni.
Bírom a sógornőt, jóban is vagyunk, de nem érzem olyan biztosnak ezt meg azt a kapcsolatot, hogy a koszorúslányom legyen. Én vagyok ennyire önző vagy valóban megkérhettem volna?
Ja és én nem vagyok benne olyan biztos (sőt ezután akkor tuti nem), hogy ő felkért volna koszorúslánynak.
Az a te napod,akit te jónak érzel!
A sógornő meg most meg fog őrülni attól,hogy valamikor egyszer nem ő lesz a középpontban? Ez a nap rólad szól, meg a szerelmedről.
A lány egy hisztérika, igazi sárkányalapanyag, a bátyád pedig egy papucs.
Szerintem jobban jársz az új tanúval. :)
Én nagyon komolyan leülnék beszélni a bátyámmal, hogy attol üert ott a puncus, a családját nem kéne eldobnia, mert lehet, a csajjal fél év mulva szétmennek és akkpr meg jön kuncsorogni?
Apám is leszar, miota összeköltözött a mostohaanyámmal... egy darabig még bántott, mostanra ott tartok hpgyha segitenem kéne se hívjon, oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!