Koszorúslánynak kért fel az esküvőjére. Ez
megtiszteltetés tényleg?
Figyelt kérdés
Van egy rokonom akivel nem igazán vagyok jóban, de megkért hogy lennék-e a koszorúslánya. A vőlegénnyel soha sem találkoztam, és őszintén szólva semmi kedvem a lagzihoz...
De mivel felkért elvállaltam. Tényleg örülnöm kellene mert ez megtiszteltetés?
át, ha engem olyan kér fel, akit nem igazán kedvelek, akkor megtiszteltetés ide vagy oda, nem szívesen mennék... De ha már elvállaltad, akkor mindenképp menj!
2011. júl. 1. 23:05
2/14 napietus válasza:
igen, ez lehet egy lépés afelé, hogy jobb legyen a kapcsolatotok. szerintem örülj neki, próbál Hozzád közeledni.
2011. júl. 1. 23:11
3/14 anonim válasza:
Megtiszteltetés, és jó alkalom, hogy megbékéljetek, ha nem voltatok igazán jóban. Minek tartani a haragot? jobb a békesség!
2011. júl. 1. 23:12
4/14 anonim válasza:
én is voltam hasonló helyzetben, és mivel apukám nem volt biztos benne, hogy időben el tud kéredzkedni a munkahelyéről, kérdésessé vált, hogy időben odaérünk-e egyáltalán az esküvőre. ha nagyon meg akartam volna oldani, nyilván fizetek egy sofőrt, de én nem tettem.
mi, igaz késéssel, de ott tudtunk lenni az esküvőjükön, viszont ők sz*rtak eljönni a ballagásomra. :)
2011. júl. 1. 23:20
5/14 anonim válasza:
hát, mint ahogy mondtad: "nem igazán vagyok jóban" gondolom csak azért hívott meg, mert nem volt más:/ de ha viszont ő bír téged, akkor biztos h megtiszteltetés:)
2011. júl. 1. 23:20
6/14 anonim válasza:
tehát hozzátéve: koszorúslánynak felkérés nem egyenlő a a megtiszteltetéssel.
2011. júl. 1. 23:21
7/14 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak szokas a csaladban. Nalunk pl nem lehet barki koszoruslany, csak olyan csaladbeli lanyok, akik meg nem mentek ferjhez es nincs gyerekuk. Legjobb baratno se, csak ha mar kifogyott a csalad az eladosoron levo lanyokbol.
Visszautasitani viszont szerintem (bocsanat a szohasznalatert) bunkosag.
2011. júl. 1. 23:29
8/14 anonim válasza:
:D
nem bunkóság visszautasítani, bírom ezeket az elfuserált sztereotípiákat :)
2011. júl. 1. 23:35
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez a szemelytol fugg. Lehet, hogy te nem kedveled, de o kedvel vagy szeretne jobbra forditani a kapcsolatotokat vagy nem volt mas. Elso esetben megtiszteltetes, de szerintem ne allj ilyen negativan ehhez. Valoszinuleg jol fog elsulni. Mit veszithetsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!