Koszorúslánynak kért fel az esküvőjére. Ez megtiszteltetés tényleg?
Figyelt kérdés
Van egy rokonom akivel nem igazán vagyok jóban, de megkért hogy lennék-e a koszorúslánya. A vőlegénnyel soha sem találkoztam, és őszintén szólva semmi kedvem a lagzihoz...
De mivel felkért elvállaltam. Tényleg örülnöm kellene mert ez megtiszteltetés?
2011. júl. 1. 23:03
11/14 A kérdező kommentje:
Persze, már nem mondom vissza.
Egyébként eleinte még meg is örültem, hogy lehet majd szép ruhám, meg azért mégsem csak egy sima vendég leszek, gondolt rám. De aztán rájöttem, hogy ez egy csomó nyűg: fodrász, smink, fényképezkedés + nincs barátom, és egyedül leszek a lagziban...Meg így, hogy nem ismerem a vőlegényt, lehet furcsán jön majd ki.
Na de köszi a válaszokat.
2011. júl. 2. 00:00
12/14 anonim válasza:
A koszorúslányság szerintem nem megtiszteltetés :D Van ahol annyiból áll, hogy tudod hogy te vagy az egyik koszorúslány és kész. Máshol ők kísérik oltárhoz a menyasszonyt. Valahol segítenek öltözködni, sminkelni, tartják benne a lelket, hogy ne ájuljon el a fűzőben :) De igazából nincs nagy szerepe.
13/14 anonim válasza:
ez nem megtiszteltetés csak nem talált mást
14/14 anonim válasza:
Igazából régen a koszorúslányok szinglik voltak, és az esküvőn azért voltak kiemelve, hogy hahó őket le lehet még vadászni :) Ma már nem igazán jelent bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!