Vki segítene, hogy tudnám én+bnőm rávenni a szülőket, hogy együtt aludhassunk? Még csak 16ok vagyunk, tom, hogy nem kéne elv együtt aludnunk, de azért akarjuk ezt, mert annyira szeretjük egymást, h borzalmas az este úgy, h nem vagyunk együtt.
Azért az egyszemélyes ágy nem egy leányálom, a páromnak valószínűleg már soha nem fog helyrejönni a jobb válla, mert egy éven keresztül kénytelen voltam azon aludni (nem volt pénzünk nagyobb ágyra).
Talán a legjobb, ha megpróbáljátok mégis higgadtan megbeszélni. Higgadtan, de kitartóan addig rágd a fülüket, amíg belemennek, csak hogy békén hagyd őket végre :D
Nem hiszem hogy az ajtócsapkodással nem érdemes próbálkozni. Én tuti nem hagynám ha a lányom ily módon próbálna hatást gyakorolni rám. Sőt, pont az ellenkezőjét érném el.
Viszont!
Én úgy gondolom szexelni lehet délután is, nyilván nem a szex miatt akartok együttaludni. De miért nem élvezitek, hogy randi után hazakíséred, megcsókolod a kapu előtt és hazamész, nem kell annyira sietni. Rájöttök, amikor jönnek a szürke hétköznapok, és arra gondoltok milyen volt hajdanán, mikor még csak randiztatok.
Ha a lányom 16-17 évesen odaáll, hogy szeretné, ha az udvarlója ott aludna, megengedném, de csak péntek, szombatra, mikor nincs másnap suli, és nálunk lesznek, így legalább tudom hol van a lányom és nem az erdőbe kell menni szexelni. Kompromisszumra nektek is hajlani kell, ha békességet akartok.
16 évesen én is a randizgatást ajánlanám...hazakíséréssel:)
ennyi idősen még annyi minden változik 4-5 sőt 10 év múlva annyira átértékeled majd a dolgokat. másképp látod majd az egész világot...
Nekem nem engedték meg, hogy együtt aludjunk, és most nagyon örvendek ennek. Most már pár éve elmúltam 18 van egy tartós párkapcsolatom, amit sokkal jobban értékelek, mintha ennyi idősen elkezdtem volna a dolgokat...:-S
Valószínűleg csak fölöslegesen jártatom a számat mert nem fog meghatni amit írtam, de azért ha elgondolkodsz rajta már az is valami...:)
ja és az ajtócsapkodás nem valami fáin ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!