Hét éve hogy megcsalt a párom (hölgy), és én képtelen vagyok túl tenni magam rajta. Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:15
1/25 anonim válasza:
Akkor hagyd ott.Nincs önérzeted?
4/25 anonim válasza:
elfelejteni nem tudod vagy megbocsátani??
ha megbocsátást nem érte el nálad, akkor jobb, ha otthagyod. ezért neki is tennie kéne, hogy megbocsásd és túl tedd magad rajta.
5/25 anonim válasza:
Szerintem normális, de ebben a világban kevés a boldoguláshoz.
Én tudom, ha a párom megcsalna, soha többé nem kezdenék új kapcsolatba. És tudom, hogy nem én vagyok a nem normális, hanem a megcsalás, és mégis, ma amikor mindenkinek szabad mindenkivel, gyorsabban túl kéne lépni az ilyesmin.
6/25 anonim válasza:
Normálisnak normális. De nem teljesen mindegy milyen körülmények között. Te például megcsaltad?
7/25 anonim válasza:
Miért 7 év után merül fel ez a kérdés?
Akkor megbocsátottál, elfelejteni sosem fogod.
8/25 anonim válasza:
Ereszd el.... én is így jártam és majdnem tönkrementem benne...
9/25 anonim válasza:
Engem is rendszeresen csal a feleségem (öt éve már ugyanazzal a munkatársával, előtte meg másokkal csalt), de én mellette maradtam, hisz Babits is azt írta:
"Aki szeret, megbocsát,ragyog az ég sátra ..."
10/25 anonim válasza:
Ha szeret és azóta nem csalt meg és Te is szereted,akkor ne hagyd el. Próbáld elfelejteni-van gyereketek,hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!