Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhessegem elott elviszettem...

Terhessegem elott elviszettem a munkamat a masik helyre nem vettek fel mert terhes lettem. A hazassagom tonkrement. Kerdes: hogy ha elvalok mennyi eselyem van arra hogy a birosag nekem iteli a 22 es 6 honapos lanyaimat? Nincs semmilyen bevetelem!

Figyelt kérdés

2017. aug. 16. 12:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

A gyed extra gyűjtőfogalom. Sok minden beletartozik.

"csak fura, hogy elvileg a gyedet azért kapja, hogy otthon legyen a gyerekkel"

Ha fizetés mellé kapja, akkor sincs otthon a gyerekkel, nem?

Amúgy meg a valóságban általában csak néhány hónap, amíg 2 gyedet kap az ember egyszerre.

A kormány így próbálja ösztönözni az embereket, hogy több gyereket vállaljanak, azért vezette be ezt is.

2017. aug. 21. 12:47
 22/23 anonim ***** válasza:
61%

Gyerektartási is jár, de az a gyereké, és nem fordíthatod saját célra. Azzal a gyerekedet lopnád meg. Én lehet, hogy munkaügyi perrel próbálkoztam volna, de már nem lehet, vagyis esélytelen valószínűleg, olyan régen volt szerintem.

Elvileg a családtól nem vehetik el azzal a rossz anyagi helyzetre hivatkozva a gyereket, de ha kvázi hajléktalan és egyedülálló vagy, akkor tényleg elég nehezen tudsz róla gondoskodni. Ha kell, mégis azt ajánlom, hogy inkább kérj segítséget a családsegítőtől, vagy valami hajléktalan alapítványtól.

2018. máj. 15. 09:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerektartási is jár, de az a gyereké, és nem fordíthatod saját célra. "

A lakhatás meg a rezsi is a gyereké is...

2018. máj. 15. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!