Miért csak akkor becsülik, vagy becsülnék meg azt embert a szülei ha már felnőtt és elköltözött?
És esetleg már szabályokat is hoz a "gyerek" hogy csak akkor találkozzanak ha tudnak normálisan viselkedni? Vagy messzire megy, vagy nem akarja őket nagyon látni?
Kisbaba korban még kincs és csoda az ember a szülők szerint aztán ezt miért felejtik el?
És miért jobb attól a felnőtt hogy ő felnőtt ezért neki van mindig igaza és meg se mukkanjon senki amíg az ő kenyerét eszi? Ez mindenhol így van, vagy ez az ország ebben a kérdésben is el van maradva?
amig gyerek vagy addig nem érted meg a felnőtteket, aztán amikor felnősz belátod, hogy sokszor igazuk volt...
Gondolom kb 16 éves lány lehetsz.
Szülőként írom, bár én nem vagyok ilyen:
A szülők többsége jobb életet szán a gyermekének, mint a saját gyötrelmes élete. Ezért próbál meg mindent megtenni, sokszor persze a legrosszabb eszközökkel. Így aztán, amíg azt csinálod, amit ő helyesnek lát, addig jó vagy, amikor pedig bulizol, rossz jegyet viszel, halasztassz az egyetemen, vagy két napig nem mész haza, akkor a bennük felépített képet döntöd le. Ha felnőtt vagy, elköltözöl, önálló vagy, azzal bizonyítod azt, hogy a saját lábadon is megállsz, vitted valamire, akkor azért vagy már jó nekik!!
A legtöbb szülő szerintem nem bízik a saját gyermekében!
A gyerekek miért csak akkor becsülik meg a szüleiket,ha már nincsenek velük? Miért csak addig jó a szülő,amíg adni tud? Nagyon sok ilyen esetet látok. Többet,mint olyant,ahol a szülők nem becsülik a gyerekeiket.
Szerencsére nálunk semmilyen konfliktus nincs a családtagok között.
Hát nemtudom, mi akkor is megbecsültük egymást anyámmal mikor még náluk laktam, és most hogy elköltöztem, ugyanúgy, semmit sem változott a viszonyunk, most is sokat találkozunk (bár igaz ez inkább rajta múlik, nem az hogy nem szeretek vele találkozni, csak nem igénylem, eszembe se jut néha..). Mondjuk a mi viszonyunk inkább hasonlít a barátnőkéhez, mint egy anya-lánya kapcsolathoz. Mondjuk nem olyan nagy a korkülönbség köztünk, mint általában. (18 év)
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!