Mit tennétek a helyemben?
Pàrommal hat éve vagyunk, és lassan szeretnénk gyermeket meg hàt sürget is az idő nogyogyaszati dolgok miatt.Alberletben lakunk most és hat alberletbe nem szeretnenk babat. Hitelt sem tudunk meg sajnos felvenni.
Edesanyamek felajanlottak hogy ők most eladtak a lakasukat mert csaladi hazba szeretnenek koltozni ket generàcios hazat vennnenek es akkor mi is oda tudnank koltozni. Azert ez nem olyan onzetlen dolog mert 25 ev alatti vagyok igy meg feltudnanak utanam anyuek venni tamogatast felteve hogy ha nekem is ott van bejelentett lakcimem. Míg otthon laktam eleg rossz volt anyuekkal a kapcsolatom. Most is mindenbe a paromat beavatjak a haz dolgokba mert ő ért hozzà engem nem. Nem visznek el pl amikor nezik a hazat mondvan hogy a 9 éves hugomat se viszik stb. Mi van??!! :@
Szoval ez nekem igy nagyon rossz hogy úgy érzem gyerekkent vagyok kezelve mindenbol ki vagyok zarva. Ezert nem tudom hogy igent mondjunk e a lehetosegre vagy azt mondjuk hogy koszonjuk nem. Nagy lehetoseg mert tudnank babat vallalni viszont így nem tudom, kell e ez nekunk. A parom azt mondja hogy en dontok
25 év alatti vagy. Nem sürget az idő! Nőgyógyászati okokból sem.
Anyuddal nem jó ötlet összeköltözni egy fedél alá. Így se jöttök ki, hogy külön laktok. Viszont ha kiköltöztök 10 éven belül, akkor a támogatást vissza kell fizetni! (CSOK esetén)
A gyerek csak rontana mindezen. Ő mindenbe beleszólna, állandóan veszekedtek, ti meg még úgyse tudtok elköltözni.
Pár hónap után megbánnátok.
Ezt olvasni is szörnyű volt...
Saját jövőbéli lakhelyedet nem nézheted meg????Állj már a sarkadra, mert te csak egy dolgozó rabszolga leszel a buliban és nem egyenjogú társ.
Ha nincs anyagi stabilitás életedben-mindkettőtökében, eszedbe neee jusson a hitel.A gyereket is felejtsd el akkor...Ns, meg szülőkkel venni házat...áááá.
Ha van rá mód, célszerűbb 2 házikó egy telken.Ritka, de akad ilyen.Rossz kapcsolatú szülővel 1 fedél alatt csak baj lesz.Mindenbe bele fog pofázni...dejavu lesz neki...áá.Magánéletetek nulla lesz.
Persze, ezen meglátást csak soraidból szűröm le, nem szentírás.
Próbát tehettek, legfeljebb gáz esetén leléptek...
# 8
Anyukád válaszából inkább az jön le, hogy hátsó szándéka volt, mint segítő...ez csak feltevés, te ismered.
Párod meg potyázósnak érződik és mintha saját jövőjét tervezné, nem a tiéteket.Ez a kihagyásoddal igazolódik is.
Már már felvetődik a kérdés párodról, hogy anyukáddal akar élni vagy veled, mert a kapcsolatod is olyan "távoli jellegűnek érződik"...nem túl szoros...mind ez csak külső meglátás soraidból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!