Miért ordít mindenért? Egy egyszerű kérdésre is már emeli fel a hangját és visít?!
Egyszerűen anyu nem normális, hetek óta megy a huzavona, hogy kérdezek valamit, vagy nagyon flegma, de általában ordít visít , nem érdekli ha 10 centire vagyok tőle, vagy éppen a fülem mellett van üvölt mint egy kb nem normális... Biztos, hogy van valakivel valami problémája, de érdekes a házba mindenkivel nyájas, mosolyog, kedves, én pedig csak kérdezek valamit, akármilyen semmiség, már ordít, de nem normális hangerővel, és nem normális amit csinál, és egyszer-egyszer tesómnak feltűnik, és ő rákérdez nála, hogy miért csinálja a cirkuszt, ha normálisan kérdeztem? De nem válaszol, vagy úgy csinál mintha semmi nem lenne, és következőképpen direkt nekem jön, vagy flegmán odaszól, hogy menjél már arrébb...
Borzasztóan szégyellem, kb 15-16 éves szinten van, mint egy tinilány, aki úgy mutatja ki ha problémája van, hogy gyűlölködik , és elnyom, egyszer nem mondja, hogyha probléma van, üljünk le beszélni, szerintem nem is velem van a probléma, biztos utalna rá, vagy tudnék róla, és tesóm is szól neki, és vele néha veszekedik is, mégsincs ez...
Annyit tudok, hogy sosem szeretett igazán, ő ezt régebben meg is mondta, hogy nem tud úgy szeretni, mert kettő fia van, én vagyok csak lány, és ő nem tudja, hogy álljon hozzám, anno mikor lázadtam 14-15 évesen egy életre megutáltattam magam, ezt még régebben mondta, de erre tippelnék , néha mikor érdeke fűzi, olyankor normális velem, máskor nem.
Teljesen igazad van, nem tudom hányas, őrület, hogy elmegy szegényem túlórázni, és örül ha 100nál kicsit többet megkap, de ha ez akkora teher lenne neki, akkor nem csak velem csinálná ezt, ha velem szemben nehéz lenne, akkor idősebb tesómmal szemben is, tesóm sokkal kevesebbet ad neki oda fizujából, mint amennyi nekem a családi és az árvasági (40 ezer forint kb) bátyám 20-at, tehát még ez sem, hogy tanulok, és emiatt..
Bárcsak mindenkinek lenne annyi esze, hogy belássa, nem a gyereknek szülte meg (tehát engem nem azért szült meg, hogy én megköszönjem, micsoda áldozatot hozott értem, lett volna óvszer is), hanem magának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!