Miért ordít mindenért? Egy egyszerű kérdésre is már emeli fel a hangját és visít?!
Egyszerűen anyu nem normális, hetek óta megy a huzavona, hogy kérdezek valamit, vagy nagyon flegma, de általában ordít visít , nem érdekli ha 10 centire vagyok tőle, vagy éppen a fülem mellett van üvölt mint egy kb nem normális... Biztos, hogy van valakivel valami problémája, de érdekes a házba mindenkivel nyájas, mosolyog, kedves, én pedig csak kérdezek valamit, akármilyen semmiség, már ordít, de nem normális hangerővel, és nem normális amit csinál, és egyszer-egyszer tesómnak feltűnik, és ő rákérdez nála, hogy miért csinálja a cirkuszt, ha normálisan kérdeztem? De nem válaszol, vagy úgy csinál mintha semmi nem lenne, és következőképpen direkt nekem jön, vagy flegmán odaszól, hogy menjél már arrébb...
Borzasztóan szégyellem, kb 15-16 éves szinten van, mint egy tinilány, aki úgy mutatja ki ha problémája van, hogy gyűlölködik , és elnyom, egyszer nem mondja, hogyha probléma van, üljünk le beszélni, szerintem nem is velem van a probléma, biztos utalna rá, vagy tudnék róla, és tesóm is szól neki, és vele néha veszekedik is, mégsincs ez...
Annyit tudok, hogy sosem szeretett igazán, ő ezt régebben meg is mondta, hogy nem tud úgy szeretni, mert kettő fia van, én vagyok csak lány, és ő nem tudja, hogy álljon hozzám, anno mikor lázadtam 14-15 évesen egy életre megutáltattam magam, ezt még régebben mondta, de erre tippelnék , néha mikor érdeke fűzi, olyankor normális velem, máskor nem.
1. Olyan közegben nőtt fel, ahol egy lány nem volt érték és azóta sem sikerült megvilágosodnia.
2. Te is nő vagy, riválist lát benned.
3. Primitív.
4. Félrelépés eredménye vagy.
Igazából bármi lehet. Majd ha már nem vagy függő helyzetben tőle (stabil jövedelem, külön lakás), akkor lehet rá esély, hogy tudod vele rendezni a viszonyt.
Amit az első mondott, sorrendben
Amúgy én nem próbálnám meg rendezni a viszonyt
Amúgy én nem próbálnám meg rendezni a viszonyt"
Én sem hiszem.
Nálunk ez van, rákérdezek, és jön, hogy: 'mocsok te tettél ilyenné, amikor ezt meg azt csináltad, az ember nem felejt 'stb.. és akkor mondom neki, hogy anyu 5 éve volt, akkor is 'mert akkor nem történt meg?' , visszabeszéltem neki anno, lázadtam, őrült voltam vele, állandóan veszekedtünk, de nem tudom nem megtörténté tenni, most már felnőttem, nem okulhat rajtam 10-15 vagy több évig, nem hiszem, hogy a lázadásom hagyott rajta ekkora nyomot, nem várt gyerek is voltam ráadásul, lány is, rossz kamaszkor, minden összejött, hogy eltudjon lökni magától.
Lehet majd picit ráijesztek, nem szólok neki , és elmegyek majd itthonról, hogy már feltűnő legyen, kíváncsi lennék keresne-e, vagy rákérdezne hol voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!