Milyen jogon bánnak így velem az ismerősök?
Egy nagyobb faluban élek, lassan elköltözök a páromhoz egy másik településre. Sose voltam bulizós típus, nem is pasiztam, eléggé viszafogott életet éltem. Most vagyok 27 éves. Apám barátai, ismerősei folyton beszólnak, belém kötnek. Pl hogy mit képzelek magamról, apám tart el... nem igaz, nem tudom honnan veszik ezt. Vagy; most nemrég tettem le a jogsit saját pénzből, erre egyik haverja: ideje volt már, mit képzelek, majd apám vesz kocsit azok után hogy kitejelte a pénzt nekem arra. Múltkor azt is megkaptam milyen jó dolgom van apám miatt. Apám jól keres de semmit nem vesz nekem, még egy csokor virágot a névnapomra is a barátnője adott.
Volt aki azt terjesztette elkényeztetett hü.lye apuci kicsi lánya vagyok. Erre ennek az alaknak az egyik női ismerőse elkezdte terjeszteni ugyanezt. Kissé átformálva az egészet. Addig fajult el ez a dolog hogy elmentem az apjához kicsit elbeszélgetni, ha ezt folytatja feljelentem rágalmazásért( előtte írtam a lányának, de meg se nézte, próbáltam megkeresni hogy megbeszéljük, érdekes módon egyik ismerőse se tudta hol lakik) . Erre ennyit mondott az apja: nem az ő dolga mit terjeszt a lánya.
Apámnak szóltam erről és az ismerőseiről miket szólnak be, miket terjesztenek rólam, nem értem miért, nem adtam rá okot. Ő erre vállat vonva azt mondta biztos van okuk.
Nem tudok enni, már ki se mozdulok, max munkába, boltba. Ki vannak az idegeim.
Ha apukádtól semmit sem kapsz, akkor ha elmész épp úgy meg tudsz élni mint eddig.
Vagy mégsem?
Vagy miért is vannak ki az idegeid?
Bár lehet, hogy pár dolgod lefelejtettél amivel az apád tart el?
Légy önálló és akkor senki sem szól be!
Nem élek apámmal. Sose tartott el. Írtam nem fizet ki nekem semmit. Nem is várom el.
Minimálbérből nehéz lett volna elköltözni.
1. Nem élsz apáddal.
2. Minimálbérből nehéz lett volna elköltözni.
Akkor most mi van?
Mit nem értesz? Anyummal élek együtt!
Apám 10 évvel ezelőtt itt hagyott minket. Igen. Minimálbért keresek. Ebből hogyan költöztem volna el? Magyarazd már el kedves utolso! Apámmal egy települesen élünk de nem együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!