Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » ANYUKÁK! Ti hogyan reagálnátok...

ANYUKÁK! Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A nagynénémnél vagyok egy hétig,akinek van egy 6 éves kisfia.Ma Anita (így hívják a nagynéném,csak nem akarom mindig kiírni),amíg elment a boltba,mi elkezdtünk valami mesét nézni,amit unokaöcsém nagyon szeret.A férje (Laci) láthatólag nagyon unta,így elment vett ki magának meg nekem is sört (nekem persze alkoholmenteset,magának meg 0,5%-osat),erre a kisfiúnak megtetszett,hogy mindenki issza,úgyhogy megkérte az apukáját,hogy hagy igyon egy kicsit az övéből(az enyémből nem akart,mivel én csak simát iszok).Laci hozott neki ilyen 0,1 dl-es poharat,amit egy kicsit a fele alattig töltött meg.A kisfiú megitta,ízlett neki,kért még de persze már nem kapott.Meg az apja mondta is neki,hogy ebből nem lesz rendszer,csak most az egyszer,mivel holnapután lesz a kicsi szülinapja meg minden.Amint hazajött Anita,egyből újságolta neki,hogy ő bizony ivott sört,meg olyan mint az apja,szóval tökre örült.Anita meg elkezdett ordibálni,hogy mégis hogy képzeltük ezt,hogy sört adunk egy gyereknek ránk még ezt sem lehet bízni,meg minden...

Nos,nekem nagyon rosszul esett,hogy ilyeneket mondott,de azért kikérném itt anyukák véleményét is,mert nem tudom,ti ezt hogy élitek/élnétek meg.Mindig jó volt a viszonyom Anitával,nem szeretném ha egy ilyen miatt menne tönkre,hogy esetleg nem értettem meg a helyzet súlyosságát...13/l

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2017. aug. 4. 00:37
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
most olvastam vissza a leírást,elírtam a pohár űrtartalmát!0,1 l.Tehát 1 decis poharat a feléig töltött meg...bocsi,nem figyeltem!
2017. aug. 4. 08:06
 22/29 anonim ***** válasza:
55%

Én arra gondolok, hogy korábban már lehetett otthon hasonló konfliktus, hogy gyerek kért volna abból, amiből a felnőttek, apu hajlott rá, anyu nemet mondott.

Szerintem emiatt reagált ilyen élesen, te meg csak rosszkor voltál rossz helyen, azért rajtad (is) csattant. Esetleg titokban szövetségest látott benned, mint lányban.

Fél decitől semmi baja nem lesz a kisfiúnak, ha nem lesz belőle rendszer, minden gyereknek az kell, ami apunak, anyunak. :) Nyilván családfüggő, hogy hol mennyit engednek meg, de nagy bajt nem csináltatok.

2017. aug. 4. 08:20
 23/29 anonim ***** válasza:
Múltkor volt ugyanez a kérdés csak az anyuka szemszögéből.
2017. aug. 4. 11:53
 24/29 A kérdező kommentje:
oh...bocsánat,biztos nem néztem át rendesen a kategóriát...
2017. aug. 4. 13:46
 25/29 anonim ***** válasza:
Múlt héten meg a férj szemszögéből...
2017. aug. 4. 13:51
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Vihar a biliben. Fogadjunk, hogy az alkoholtartalmu landzsas utifuvevel meg tomi a gyereket mikor kohog.
2017. aug. 4. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

"A cukor az emésztés során erjesztő hatású, ilyenkor ecetsav, szénsav és alkohol keletkezik. Az ecetsav, de főleg az alkohol nagyon erős romboló hatást végez a bél membránjaira nézve. Az alkohol ráadásul még a vesét is roncsolja, s kihatással van az idegrendszerre is." - forrás: biotechusa.hu

És kedves Privátban író nem azt irtam, hogy az anya a főnök, hanem ezt szeretik gondolni, érezni a környezetük felől. Illetve sok anyuka. Én is szeretem, ha apuka megkérdez mielőtt ad valamit a gyerekünknek.

2017. aug. 4. 20:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Én úgy emlékszem, hogy az alkoholmentes sör a 0,5%-os.

Legközelebb megnézem.

2017. aug. 5. 04:58
 29/29 A kérdező kommentje:
Az alkoholmentes az 0,0%-os,az ilyen ízesített,cukros,meg 0,5%-os.
2017. aug. 5. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!