Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyakori kérdéseken mindenki...

A gyakori kérdéseken mindenki milliomos, hogy ilyen szinten le vannak oltva azok, akik huszonévesen a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
A gyakori kérdéseket többségében a gazdag réteg látogatja, akiknek ki tudja honnan van ennyi pénzük? A valóságban pedig ezzel szemben kb. az összes multi cég is nettó 100-150 ezer ft-os fizetéseket kinálgat, amiből azért túlságosan nem lehet jól albérletet fenntartani! Valami itt nem stimmel. Ezek, akik itt kioktatnak másokat, vagy trollok, vagy külföldön élnek, vagy pedig nem éppen tisztességes úton jutottak a jövedelmükhöz.Melyik lehet vajon a háttérben?

2017. aug. 2. 17:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
30 éves elmúltam, nem vagyok már olyan kis taknyos, mint te és saját házam van, 2 ingatlanom és a leendő gyerekemnek a házra való is félre van rakva. Szeretnél te így kakaózni mint én ;)
2017. aug. 2. 19:00
 22/28 anonim ***** válasza:
89%
Ahhoz kepest értelemben nagyon vissza maradtál...
2017. aug. 2. 19:04
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Na most jól megmondtad
2017. aug. 2. 19:05
 24/28 anonim ***** válasza:
84%
Tudom, de valószinüleg az igazat mondtam. És most magadba szállsz, elgondolkodsz, bocsanatot kersz, es mész aludni ... anyukadat meg ide kükdöd a géphez, oersze hozza a webcamjat is......
2017. aug. 2. 19:15
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
oh te jó ég, hova süllyed a világ
2017. aug. 2. 19:20
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

"az összes multi cég is nettó 100-150 ezer ft-os fizetéseket kinálgat,"

Hát... végzettség nélkül lehet.

A szülők is önállóan élnek, pedig ugyanazon a munkaerőpiacon dolgoznak. Ők is meg tudnak élni. A dolgozó 20-on éves is meg tud, ha akar.

2017. aug. 3. 00:21
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem, aki itt oltogat, az az a fajta irigy, akit az anyja-apja 18 éves kib.ott otthonról, aztán azt hiszi, az a normális, és egyébként is dögöljön meg a szomszéd tehene is.
2017. aug. 3. 09:46
 28/28 anonim ***** válasza:
56%
26-os! Te nagyon el vagy tévedve. Huszonéves, diplomás fiatal vagyok, 117.000 forintos nettó fizetéssel... Négy évig tanultam, kitűnővel diplomáztam, és arról nem tehetek, hogy ennek ellenére ennyi a keresetem. Minden forintért tanultam és megdolgoztam.
2017. aug. 3. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!