Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyakori kérdéseken mindenki...

A gyakori kérdéseken mindenki milliomos, hogy ilyen szinten le vannak oltva azok, akik huszonévesen a szüleikkel élnek?

Figyelt kérdés
A gyakori kérdéseket többségében a gazdag réteg látogatja, akiknek ki tudja honnan van ennyi pénzük? A valóságban pedig ezzel szemben kb. az összes multi cég is nettó 100-150 ezer ft-os fizetéseket kinálgat, amiből azért túlságosan nem lehet jól albérletet fenntartani! Valami itt nem stimmel. Ezek, akik itt kioktatnak másokat, vagy trollok, vagy külföldön élnek, vagy pedig nem éppen tisztességes úton jutottak a jövedelmükhöz.Melyik lehet vajon a háttérben?

2017. aug. 2. 17:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

És hogy tudott félrerakni 80 ezerből? Csak nem apukád tartott el téged és őt is? Mert egy átlag családnak a rezsije majdnem ennyi úgyhogy ne beszéld be nekem hogy 80 ezerből tudott volna nevelni téged, rezsit fizetni, etetni, taníttatni, ruháztatni meg egy lakást is a feneked alá tolni, mert röhögőgörcsöt kapok. Ha meg nem tudott akkor neki se kellett volna gyereket vállania mert életképtelen...

És én vagyok a degradáló? te életképtelenezted le először a szüleimet és minket is, amiért nem tudtak annyit félretenni, de én kérek alázatosan bocsánatot hogy se ők, se mi nem tudunk három műszak mellett még maszkolni is..megyek és a Dunába is ölöm mind a négyünket...

2017. aug. 2. 18:21
 12/28 anonim ***** válasza:
34%
Ha neked az a normális felállás, hogy 1 szülő van, az is minimálisat keres, az a te bajod, meg hogy ennél nem tudsz továbbgondolni és fél órája ugyanazt írogatod. De nem ez a normális felállás és nem is erről szól a kérdés, szóval szerintem ne írogass feleslegesen, mert semmi értelme
2017. aug. 2. 18:23
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

OKé akkor kívánom hogy a te családodhoz egy ápoló se nyúljon ha kórházba kerül valamelyikőtök, mert ilyen gondolkodással ezt érdemled

Bár a te anyád se lehet valami tanult ember ha 80 nettót vitt haza..neki is az a szerencséje hogy apád dolgozott mert különben éhenhaltatok volna a 80 ezres csodálatos fizetéséből, amiből ilyen undorítóan viselkedő nagyképű senkit nevelt aki csak arra képs hogy lenézze a másikat akinek a szülei nem adtak lakást..de remélem hogy veled is történik valami, amitől nem fogod tudni ezt megadni a gyerekednek és a gyereked semmibe fog nézni és le életképtelenez.

2017. aug. 2. 18:25
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Na látom az ingyenlakásodtól nem tanultál meg szöveget értelmezni... hol írtam hogy valahol egy szülő van? azt írtam hogy a te anyád apád nélkül semmire se ment volna a 80 ezréből, mert pelenkát se tudott volna neked venni nemhogy lakást...úgyhogy a te anyád se kevésbé életképes mint az enyém vagy én csak jó helyre tette le a batyuját mikor apádhoz ment hozzá.
2017. aug. 2. 18:27
 15/28 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem hiába pattogsz, neked nincs saját lakásod és tengődsz buta áploként (te írod, hogy aki 80 ezret visz haza az az, ezt nem én írtam) és hiába próbálod kiforgatni amít írok, csak még jobban szánalmasnak tűnsz
2017. aug. 2. 18:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, mint az oviba... "én anyukám tudott félretenni bee..bee a tied meg neeem".

Felfogjátok, hogy milyen szánalnasan nevetségessek vagytok?

Mi köze van, pl. A kérdezőnek, vagy egyes valaszolóknak ahhoz, hogy ki hol lakik, vagy mennyit keres?

Csak egyszer láthatnám, azokat az embereket, akik verik a mellüket, hogy mit ertek el, hogy valóban elérték-e azt amit ide szájalnak....

2017. aug. 2. 18:42
 17/28 anonim ***** válasza:
11%
úgy jön ide, hogy sok fiatalnak azért nincs, mert a szülei életképtelenek és képtelenek félretenni, ergo se nekik nincs saját lakásuk, se a saját gyereküknek, és mivel az sem tud rendesen elindulni az életben, így annak a gyerekeinek sem lesz. És hiába pampognak itt, hogy ők ápolók brühöhű, hogy erre fogják, hogy ostobák
2017. aug. 2. 18:45
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

Attol, hogy vam egy kapott kis kuckíd, még egy xar ember vagy 😂

Nagyon magas lóról beszélsz.... kivancsi vagyok én a "patika" eletedre.....

2017. aug. 2. 18:48
 19/28 anonim ***** válasza:
14%
És akkor ki is az óvodás: te vagy a h.lye, nem te vagy az. Nevetséges vagy
2017. aug. 2. 18:50
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Kemény visszavágás volt.... menj es csapd arcon magad.... csinátas anyaddal kakaot es huzás van aludni.... 😂haha..
2017. aug. 2. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!