S.lilian kérdése:
Megcsalt a párom?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk együtt.
Sokat veszekszunk de szeretjuk egymast..en egyik este buliba sokat ittam es csokoloztam egy fiuval. Nagyon megbantam meg aznap elmondtam a baratomnak hogy nagyon sajnalom es hogy barmit megteszek hogy megbocsaltson.azt mondta majd megbeszeljuk...erre amkor talalkoztunk elmondta hogy vissza adta es elment egy prostitualthoz.
Azert a ketto kozt van kulombseg nem? Ti mit gondoltok errol? Folytassuk? 2hete kulon vagyunk.de meg bekulni akar es sajnalja . En viszon nem tudom. Hianyzik es szeretem de utana eszembe jut hogy massal fekudt le. ?
2017. júl. 30. 00:15
11/12 anonim válasza:
Miért van minden hülye rbancnak normális pasija?
12/12 anonim válasza:
Utolsó mert az normális, hogy elmegy prostihoz? o.O
Normális pasi kivágta volna a kislányt, és helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!