Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? A párom megcsalt és egyéb dolgok.

Figyelt kérdés

Sziasztok, én egy 25 éves nő vagyok, első házasságomból van egy 4 éves kis fiam az apjával 5hónapos kora óta elváltunk.., a viszonyunk megmaradt baráti.!

Azóta eltelt pár év és rám talált ujra a szerelem, és ujra kezdetem az letem.

A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt, ő sajnos elég rossz életmodbol szakadt ki.., tőbbek közt "Alkohol" és hoditó "drogok"-kat használt és használ a mai napig.. pl: káfonya vagy herbál.

Ezekről a szerekről sikerült le mondania mindig egy kis időre.. de mindig vissza esett csábitásának.

Azóta született egy kisfiunk, egészséges 5 hónapos.

Azt hittem hogy ha mg születik a közös gyermekünk akkor teljesen más lesz minden és ő is végre le teszi a drogot teljessen és az alkoholt, amit tudni kell a párom 20 éves.!

Sajnos csalodnom kellet benne nem egyszer nem kátszer mondanom sem kell..

Most leg utobb ki d4rült hogy sajnos nem csak drogozott titokban hanem meg is csalt amit ő maga nem ismert el de utolag kiderült.., a családja erőssen befolyásolni tudja, a kapcsolatot a cssaládjával meg szakitani nem tudja nem akarj és nekemm sincs szándékomban tiltni tőlük.

A próbléma hogy a családja nagy mértékben huzza ellenem és a másik kis fiamon is csattan az ostor.. mert lelkileg meg viseli a dolog..

egyik nap szeret a másik nap nem, de most hogy minen húr szakdt azt mondja hogy szeret és visza akar jönni hozzám, mert jelenleg a családjánál lakik.

Közben folyamatossan szivja a drogos cigit, le tenni még mindig nem akarja.. néha elő rukkol azzal az ötlettel hogy csak én velem mellettem tudja le tenni, de erre már 3 évet kapott hogy meg tegye tőbb 100 esélyel de nem tette meg.. lelkileg ösze vagyok kavarodva, mindenki mást mond, nem tudom hogy mit tegyek ki-e tegyem a családom a további meg probálkoztatásoknak vagy ne, ?? vagy lépjek tovább ??

Nem feljőtln a kapcsolatunk, a napokban be adtam a gyerek el helyezési papirokat a biroságra, amit már kézhez is kaptunk az idő pontal.

Kérek mindnkit aki át élt ilyent hogy mondja meg a véleményét mit tegyek mert már nem tudom

Az hogy szeretem-e? azt sem tudom, néha igen néha nem.. hiányzik is meg nem is.., nehéz helyzet nagyon, és a tőrténetem ngyedét sem mondtam még el.., mindenki képzelje el a helyzetet és utánna mondjon véleményt.

Minden komment hasznos lehet és egy család jövöjét folyásolhatja be a közel jövőben.

2015. okt. 22. 21:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik jó érzéked van ahhoz, hogy melléfogj.
2015. okt. 22. 21:31
 2/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem nevezhető anyának az aki átélte már azt hogy a saját gyereke(i) lelki traumának van(nak) kitéve és még gondolkozik azon , hogy ezt a helyzetet újra elő teremtse e a saját egoja miatt.
2015. okt. 22. 21:34
 3/33 anonim ***** válasza:
96%
Te tényleg szültél egy drogosnak? :O
2015. okt. 22. 21:34
 4/33 anonim ***** válasza:
94%
Biztos hogy nem tenném ki a gyerekeimet annak, hogy egy ilyen apa legyen mellettünk. Az Ő biztonságuk a legfontosabb. Kapott sok esélyt? Igen. A párodnak esze ágában sincs letenni a drogot. Ne az alkohol, és a drog mellett nőjenek fel a gyerekeid, felelős vagy értük.
2015. okt. 22. 21:35
 5/33 anonim ***** válasza:
89%
jó nagy balek vagy
2015. okt. 22. 21:37
 6/33 anonim ***** válasza:
94%

szerintem kottesd el a petevezetékeid. ha nem teszed, 45 éves korodra lesz úgy 10 gyereked(különböző apaktol) csak mert te azt hitted a baba összehozza azt a kapcsolatot, ami amúgy sem a legjobb?

szerintem mostmar a saját onzesed helyett foglalkozz a gyerekeiddel

2015. okt. 22. 21:42
 7/33 acelsziv ***** válasza:
92%
Nna it ta mai második agyhalott némber aki gyereket szült egy alkoholista, drogos nyomorultnak mert azt hitte, hogy majd a gyerek mindent megváltoztat. Gratulálok.
2015. okt. 22. 21:50
 8/33 anonim ***** válasza:
84%

Hatalmas nagy hibát követtél el, amikor hozzámentél egy alkesz drogoshoz.

"Azt hittem hogy ha mg születik a közös gyermekünk akkor teljesen más lesz"

Ilyen NINCS!

Egy dolgot tehetsz.

Azt, hogy tovább lépsz. SOHA nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz.

2015. okt. 22. 21:52
 9/33 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagy hibát követtél el, hogy egy ilyen embernek szültél.

Mivel már túl voltál egy rossz kapcsolaton, ezért jobban át kellett volna gondolnod, hogy másodszorra kivel vállalsz gyereket.

Borítékolható volt a végeredmény.

Nem kell minden egyes pasinak gyereket szülni. Attól még lehetett volna párod. De ha nem működik, akkor könnyebb lépni.

Ez a gyerekeknek sem jó. Két gyerek két apától. Legközelebb legyél megfontoltabb.

Na az meg a legnagyobb hülyeség, hogy majd miattad meg a gyerek miatt megváltozik. Ne álmodozz.

2015. okt. 22. 21:53
 10/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mit mondjak. Szerintem mostanában ne szülj több gyereket, mert már kettőt kell eltartanod. Hagyd ezt a fiatal gyereket a fenébe és koncentrálj a gyerekeidre.
2015. okt. 22. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!