Ti mit tennétek a helyemben? A párom megcsalt és egyéb dolgok.
Sziasztok, én egy 25 éves nő vagyok, első házasságomból van egy 4 éves kis fiam az apjával 5hónapos kora óta elváltunk.., a viszonyunk megmaradt baráti.!
Azóta eltelt pár év és rám talált ujra a szerelem, és ujra kezdetem az letem.
A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt, ő sajnos elég rossz életmodbol szakadt ki.., tőbbek közt "Alkohol" és hoditó "drogok"-kat használt és használ a mai napig.. pl: káfonya vagy herbál.
Ezekről a szerekről sikerült le mondania mindig egy kis időre.. de mindig vissza esett csábitásának.
Azóta született egy kisfiunk, egészséges 5 hónapos.
Azt hittem hogy ha mg születik a közös gyermekünk akkor teljesen más lesz minden és ő is végre le teszi a drogot teljessen és az alkoholt, amit tudni kell a párom 20 éves.!
Sajnos csalodnom kellet benne nem egyszer nem kátszer mondanom sem kell..
Most leg utobb ki d4rült hogy sajnos nem csak drogozott titokban hanem meg is csalt amit ő maga nem ismert el de utolag kiderült.., a családja erőssen befolyásolni tudja, a kapcsolatot a cssaládjával meg szakitani nem tudja nem akarj és nekemm sincs szándékomban tiltni tőlük.
A próbléma hogy a családja nagy mértékben huzza ellenem és a másik kis fiamon is csattan az ostor.. mert lelkileg meg viseli a dolog..
egyik nap szeret a másik nap nem, de most hogy minen húr szakdt azt mondja hogy szeret és visza akar jönni hozzám, mert jelenleg a családjánál lakik.
Közben folyamatossan szivja a drogos cigit, le tenni még mindig nem akarja.. néha elő rukkol azzal az ötlettel hogy csak én velem mellettem tudja le tenni, de erre már 3 évet kapott hogy meg tegye tőbb 100 esélyel de nem tette meg.. lelkileg ösze vagyok kavarodva, mindenki mást mond, nem tudom hogy mit tegyek ki-e tegyem a családom a további meg probálkoztatásoknak vagy ne, ?? vagy lépjek tovább ??
Nem feljőtln a kapcsolatunk, a napokban be adtam a gyerek el helyezési papirokat a biroságra, amit már kézhez is kaptunk az idő pontal.
Kérek mindnkit aki át élt ilyent hogy mondja meg a véleményét mit tegyek mert már nem tudom
Az hogy szeretem-e? azt sem tudom, néha igen néha nem.. hiányzik is meg nem is.., nehéz helyzet nagyon, és a tőrténetem ngyedét sem mondtam még el.., mindenki képzelje el a helyzetet és utánna mondjon véleményt.
Minden komment hasznos lehet és egy család jövöjét folyásolhatja be a közel jövőben.
szerintem kottesd el a petevezetékeid. ha nem teszed, 45 éves korodra lesz úgy 10 gyereked(különböző apaktol) csak mert te azt hitted a baba összehozza azt a kapcsolatot, ami amúgy sem a legjobb?
szerintem mostmar a saját onzesed helyett foglalkozz a gyerekeiddel
Hatalmas nagy hibát követtél el, amikor hozzámentél egy alkesz drogoshoz.
"Azt hittem hogy ha mg születik a közös gyermekünk akkor teljesen más lesz"
Ilyen NINCS!
Egy dolgot tehetsz.
Azt, hogy tovább lépsz. SOHA nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz.
Szerintem nagy hibát követtél el, hogy egy ilyen embernek szültél.
Mivel már túl voltál egy rossz kapcsolaton, ezért jobban át kellett volna gondolnod, hogy másodszorra kivel vállalsz gyereket.
Borítékolható volt a végeredmény.
Nem kell minden egyes pasinak gyereket szülni. Attól még lehetett volna párod. De ha nem működik, akkor könnyebb lépni.
Ez a gyerekeknek sem jó. Két gyerek két apától. Legközelebb legyél megfontoltabb.
Na az meg a legnagyobb hülyeség, hogy majd miattad meg a gyerek miatt megváltozik. Ne álmodozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!