Ti mit tennétek a helyemben? A párom megcsalt és egyéb dolgok.
Sziasztok, én egy 25 éves nő vagyok, első házasságomból van egy 4 éves kis fiam az apjával 5hónapos kora óta elváltunk.., a viszonyunk megmaradt baráti.!
Azóta eltelt pár év és rám talált ujra a szerelem, és ujra kezdetem az letem.
A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt, ő sajnos elég rossz életmodbol szakadt ki.., tőbbek közt "Alkohol" és hoditó "drogok"-kat használt és használ a mai napig.. pl: káfonya vagy herbál.
Ezekről a szerekről sikerült le mondania mindig egy kis időre.. de mindig vissza esett csábitásának.
Azóta született egy kisfiunk, egészséges 5 hónapos.
Azt hittem hogy ha mg születik a közös gyermekünk akkor teljesen más lesz minden és ő is végre le teszi a drogot teljessen és az alkoholt, amit tudni kell a párom 20 éves.!
Sajnos csalodnom kellet benne nem egyszer nem kátszer mondanom sem kell..
Most leg utobb ki d4rült hogy sajnos nem csak drogozott titokban hanem meg is csalt amit ő maga nem ismert el de utolag kiderült.., a családja erőssen befolyásolni tudja, a kapcsolatot a cssaládjával meg szakitani nem tudja nem akarj és nekemm sincs szándékomban tiltni tőlük.
A próbléma hogy a családja nagy mértékben huzza ellenem és a másik kis fiamon is csattan az ostor.. mert lelkileg meg viseli a dolog..
egyik nap szeret a másik nap nem, de most hogy minen húr szakdt azt mondja hogy szeret és visza akar jönni hozzám, mert jelenleg a családjánál lakik.
Közben folyamatossan szivja a drogos cigit, le tenni még mindig nem akarja.. néha elő rukkol azzal az ötlettel hogy csak én velem mellettem tudja le tenni, de erre már 3 évet kapott hogy meg tegye tőbb 100 esélyel de nem tette meg.. lelkileg ösze vagyok kavarodva, mindenki mást mond, nem tudom hogy mit tegyek ki-e tegyem a családom a további meg probálkoztatásoknak vagy ne, ?? vagy lépjek tovább ??
Nem feljőtln a kapcsolatunk, a napokban be adtam a gyerek el helyezési papirokat a biroságra, amit már kézhez is kaptunk az idő pontal.
Kérek mindnkit aki át élt ilyent hogy mondja meg a véleményét mit tegyek mert már nem tudom
Az hogy szeretem-e? azt sem tudom, néha igen néha nem.. hiányzik is meg nem is.., nehéz helyzet nagyon, és a tőrténetem ngyedét sem mondtam még el.., mindenki képzelje el a helyzetet és utánna mondjon véleményt.
Minden komment hasznos lehet és egy család jövöjét folyásolhatja be a közel jövőben.
A kedves párodnak még nem nőtt be a feje lágya. Szinte még gyerek azt lehet mondani. A drogot meg a többi xart majd, talán később le fogja tenni (ha megkomolyodik), de voltaképp mit vársz egy 20 évestől? Lehet nagykorú, de nem felnőtt, mert akkor nem így viselkedne.
Egy dolgot tehetsz, hogy a gyermekeid ne sérüljenek (a nagyobbik még jobban) otthagyod, és lezárod vele a kapcsolatot és csak a kötelezőket kommunikáljátok le a gyermek miatt.
17 éves volt, mikor osszejottél vele...te akkor voltál 22..és volt már egy 1 éves fiad...
hogy a francba gondoltál egy ilyen mellett kikotni?? egy 17 éves gyerekkel kezdtél...mikozben te már "anya" voltál...az elso szar helyett kiválasztottál egy még szarabbat.
kottesd el magad..én is azt mondom.
ezt a fiucskát meg hagyd ott...
szeretném azt hinni, hogy ez csak egy kitalált torténet...és általában az embereknek tobb eszuk van..
nem szeretted soha. ha szeretnéd akkor drogosan, alkoholistán és a családi hátterével együtt szeretted volna. de nem, te elképzeltél valakit és megpróbáltad megváltoztatni olyanra amilyennek a te fejedben körvonalazódott. ilyen nincs ez nem szeretet, de te annyira ráálltál erre, hogy még egy szegény kisbabát is a világra hoztál csak azért, hogy majd miatta olyanná változik amilyennek neked megfelelne. csak tudod emiatt egy kisgyerekkel szúrtál ki!
tanuljál!!! nagyon rád fér, süt az irományodról, hogy egyszerű vagy mint a bot, így maximum még 6 gyerekre 6 drogos/alkesz apától van kilátásod. ne haragudj de egy magára adó intelligens férfinek biztos nem kellenél...
remélem megfogadod a tanácsom és pozitívan "folyásolja be" egy család életét :D
A gyerekeknek meg van mindene, nem szenvednek hiányt semmiben sem, nem kell hozzá férfi hogy egyedül fel neveljem, rendelkezem annyi jövedelemmel, és annyi észel, energiűval tehetséggel hogy ez így is maradjon, nem vetem meg a munkát, amint a pici 1 éves lesz megyk vissza dolgozni.
Köszönöm a kommenteket véleményeket.., ezzel csak az a baj nem tudom mikor hazudik mikor nem, és most nagyon hajt hogy vissza jöhesen hozzánk, a gyerekektől nem tiltom.
már tőbb alkalommal meg mondtam neki hogy vége, de úgy látszik nem fogja fel, úgy érzi hogy van esélye.. ( nem tudom még én sem ).. hogy adjam a tutdtára hogy teljesen komolyan vegye a dolgot?
Nem túlzás.., nekem a gyerekeim az esők.!
Nincs olyan hogy ne kapna édességet vagy ha be megyünk napi szinten a boltba amit meg kíván ne venném meg neki.
Most én meg 2 picinek a szükségletei nem nagyok, persze azon kivűll van ki adás azt nem mondom, de tudni kell a pénzt be osztani.
Köszönöm a válaszokat, ma át gondolok mindent és végre dőntést hozok.
"rendelkezem annyi jövedelemmel, és annyi észel, energiűval tehetséggel "
nem tudom te mivel rendelkezel, de hogy ezekkel nem, az szinte biztos.
kulonben nem jottél volna ossze egy 17 éves gyerekkel...és nem szultél volna egy drogos "kamasznak"...
csak már tobbet ne szulj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!