Megcsalt a párom. Mit tegyek? Többi lent.
13 év együttélés után megcsalt a párom. Pár fotót találtam a telefonján, ami ezt egyértelműen bizonyítja. Még nem mondtam neki semmit, igazán nem is tudom hogy hogy fogjak hozzá? Ilyen helyzetbe még szerencsére nem voltam.
A kapcsolatunk nagyon jó kölcsönösen szeretjük egymást, a szex is szuper ennyi idő után is legalább heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt. .Ami viszont nem fér a fejembe hogy a nő egy velem egyidős családanya és olyan ronda hogy ha lemegy a bányába magától feljön a szén :-) ….Még ha valami fiatal cicababa lenne talán jobban megérteném. A nővel már ismerik egymást egy ideje (én személyesen nem ismerem), de állításuk szerint csak barátok, nekem ez sem tetszett , de mit tudok csinálni?
Egy valami árnyékolja csak be a kapcsolatunkat hogy nincs gyermekünk, de én azt gondolom hogy ez nem ok a megcsalásra!
Kavarognak bennem az érzések, csalódottság düh…az meg végkép bosszant hogy ez a liba tovább éli a boldog hétköznapjait a kis családjával….némi elégtételt jelentene ha beszélhetnék a férjével, de sajnos nem ismerem őket.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok hogy hogyan tovább…megpróbáljuk megmenteni a kapcsolatunkat, és ha máskor is megteszi!? Ha meg egyedül folytatom 34-évesen nem könnyű párra találni. Nyilván a döntés az enyém, de szívesen veszek pár tanácsot, esetleg ha valaki átélt hasonlót hogyan lépett tovább?
Hiába randa, ha szexuálisan vonzódik hozzá a férjed ... Valamit tudott adni, amit te nem.
Lehetőségek: megbocsájtasz vagy nem.
A férfiakban ne keress logikát....
Én is hasonlóan jártam, egy jóval fiatalabb, cs csúnyább pattanásos, ragyás nővel csalt meg a férjem...
Én is kérdeztem, miért pont vele, ha már megtörtént, miért nem egy jó nővel???
(mondjuk boldogabb akkor se lettem volna,de hagyjuk...így is úgy is fáj)
Hosszú a történet,és az oka ,miért vele...a lényeg ő volt kéznél, mikor "maga alatt volt"és nem szóltam hozzá...
Mit tegyél?
Én első felindulásomban kiabáltam, elzavartam otthonról, mikor megtudtam.Pár nap múlva, már tudtam vele higgadtan beszélni.
Mi együtt maradtunk,újrakezdtük.Ennek 4 éve már..
Barátnőm példáját tudom csak leírni:
24 éves volt, amikor barátja megcsalta egy negyvenöt éves nővel, aki ráadásul tényleg nem volt szép, viszont laza volt és szexre éhes (barátnőm nekem is átküldte az email-eket, mert így bukott le a srác). Ő megbocsájtott, de utána folyamatos drámázások, veszekedések voltak csak, mindketten piálni kezdtek, hogy elviseljék a másikat.
Aztán nagy nehezen szakítottak, de barátnőm a mai napig kesereg az "elcseszett éveken", miért is nem szakított előbb.
Tanulság? :/
Először is vedd le a rózsaszín szemüveget.
"A kapcsolatunk nagyon jó" - ha ez így lenne, akkor a párod nem járna félre
A "libát" teljesen feleslegesen szidod, gondolom nem erőszakolta meg a párodat, úgyhogy elsősorban a kapcsolatotokban, a párodban keresd a hibát. Attól, hogy esetleg megtudnád, hogy ki a férje, és jól beárulnád, lehet, hogy elégtételt kapnál, de attól még megcsaltak. A helyzeten semmit sem változtatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!