A kapott pofon visszaadásáról mi a vélemény?
Szegény macska.
Tudniillik a cicák laktózérzékenyek. Nem tudják megemészteni a tejsavat, ami hasmenést eredményez úgy náluk, mint nálunk embereknél is.
Igazából nem érdekel... pont azok az emberek vagytok, akik semmit nem érnek... semmissegen veszekedes, pia, interneten való hangulatkeltes stb stb....
Az sem erdekelne ha egymast tennetek el láb alól.....
Te kezdted
te kérj bocsánatot
összeilletek...
Látom jó magyar szokás szerint sok előttem szóló, és láthatóan a kérdező is. A kettős mércét részesíti előnyben, az hogy a nő megüti a férfit úgy hogy vérezni kezd a szája rendben van, míg fordítva megbocsáthatatlan bűn, és a férfi egy agresszív állat akit el kell hagyni.
Ha egngem egy nő így megütött volna mint a kérdező biztos nem tudom le egy másik pofonnal. Addig ütöttem volna amíg még életjelet ad. Le lehet pontozni.
megiszi a kicsijet
na, eddig bírtam, bocsi.
"Miért én kérjek,nem én kezdtem"
Megragadtál az óvodás szinten?Ha értelmes lennél,nem erre alapoznád a bocsánatkérést.Te is ugyanolyan hibás vagy a dologban.És amúgy,látom jót fogtál ki.Egy értelmiségi szinten vagytok.Jöjjetek össze megint aztán tépjétek ki egymás haját.Összeilletek.
Egyszer én is megütöttem a férjem, mert beszólt valamit egy vita alkalmával, és nem tudtam kezelni akkor még a dühöm, és arcon vertem ököllel. Majdnem vissza adta, elindult felém, de aztán megállt, és nem ütött vissza.
Nagyon szégyelltem magam hetekig, majdnem rá ment a kapcsolatunk, nagyon sokat dolgoztam érte, hogy helyre tegyünk mindent, de sikerült, azóta boldogabbak vagyunk mint voltunk :)
De nagyon örültem neki, hogy nem adta vissza.
Akárki akármit mond, én megütöttem, különösebben meg sem érezte amúgy fizikailag, de ha a 190 cm-es majdnem 100 kg férjem visszaüt az én 55kg-os termetemre lehet újra össze kellett volna újra rakni az arcom kb :D
Persze morális szempontból egyik sem helyes.
De csalódtam volna, ha visszaüt.
De a te párod ne haragudj nem 100-as, inkább most lépj ki.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!