Házasságon belüli pofon?
Egy nőt bántani még ha csak nevelésből is nm szép dolog.
Én tuti elásnám magam ha kezet emelnék a barátnőmre. Mi még nem vagyunk házasok, de már együtt lakunk, voltak már komoly veszekedéseink, 3 hónapja volt egy agyon komoly vitánk amiből ordibálás meg sírás lett a vége, az is egy piti dolog miatt volt, de akkor mindketten feszültek voltunk, ugye a barátnőm munkahelye akkor majdnem becsődölt és valószínű elvesztette volna, akkor az én munkahelyemen sem volt fényes a helyzet, és mindketten idegesek voltunk minden nap. Igaz hogy volt pénzünk de már akkor nagyon szorosra húztuk a nadrágszíjat és azon ment a cirkusz mert a párom akkor vett magának valami egyberuhát ami nem volt annyira drága ugyan de akkor az kiverte nálam a biztosítékot. Mellesleg az a szülinapi ajándéka volt amit a szüleitől kapott de utána kiderült hogy nem KP-t kapott hanem egy kupont hogy ne csak a megélhetésre menjen el a pénz hanem valami olyanra ami kézel fogható dolog. Persze bocsánat kérés minden megvolt le is nyugodtunk mert szerencsére az én munkahelyem megmaradt vagy is a munkakör amibe maradtam mert csak kevesebb pénzért dolgoztam volna más munkakörbe nálam ez léett volna, a barátnőm munkája is megmaradt szerencsére, és akkor lehiggadtunk. A vitánál majdnem fel akartam pofozni mert már untam a kiabálást de még időben visszafogtam magam szerencsére.
Az tuti hogy ha kezet emeltem volna rá már nem lennénk együtt én meg lehet már el is ástam volna magam.
párszor kinyílik a pofondoboz és elég nehéz visszacsukni.
vagy megrázza a pofonfát, és és pofoneső hullik alá.
a félelem a legjobb nevelőeszköz, bárki bármit is mond, egy ember csak úgy lesz életrevaló ha megtanul félni, és tudja milyen érzés ha nem minden cselekedet csak jó dolgok miatt történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!