Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiket megcsaltak! Mikor...

Akiket megcsaltak! Mikor derült ki? Házasságban, párkapcsolatban történt?

Figyelt kérdés

Hallottam nem rég egy esetről, ahol fél évig kavart a lány meg a fiú, és nem derült ki a barátnő előtt a megcsalás, ami nekem iszonyú furcsa, mert annyi helyből lelehet bukni fél év alatt.

Volt aki még ezt is überelte ? Kíváncsi lennék meddig lehet egy szeretőt titkolni. (mert a történetbe nem egyszeri megcsalás volt- talán azt ellehet simítani )

2017. júl. 15. 23:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Kényelem, megszokás, na meg biztonság, mert félnek kilépni, nehogy hoppon maradjanak, mert amellett gyávák, esetleg kapcsolatfüggők.

2017. júl. 16. 11:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyik barátnőmmel ezért szakítottam meg a kapcsolatot. Mármint én is lány vagyok. A barátnőm viszonyt kezdett egy férfival, akinek volt felesége és két kisgyereke, egyik épp akkor született. A férfi amúgy nem csak barátnőmet bolondította, hanem sok másik nője volt. Közben játszotta a mintaapát. Barátnőm meg persze védte, és szidta a mit sem sejtő feleséget, gondolom így kompenzált meg rendezte le magában a lelkiismereti részt.

Tudom, hogy egy barátnak ki kell tartani a másik mellett, de én akkor nagyot csalódtam benne, nem vagyok egy szent, de ez nekem már nem fér bele. Az is idegesített, hogy ennyire ostoba, hogy bevesz mindent a gyökér csávónak, közben egy ártatlan nőt szid.

Más: engem kétszer csaltak meg, az egyiket sejtettem, egy társaság volt, a lány nagyon barátkozott velem, a barátom meg sokszor az ilyen faházas bulik közepén eltűnt...hopp a lány is. Aztán egyszer lebuktak, rajtakaptam őket, ahogy csókolóznak. Soha nem felejtem el a lány hideg, kárörvendő tekintetét, őszinte leszek, majdnem bevertem neki egyet. A barátom meg magát sajnáltatta persze, de még a saját haverjai is dühösek voltak rá, mert bírtak engem.

Második megcsalás úgy derült ki (következő barát), ültem a gépénél és be volt kapcsolva az msn-je, jelzett, hogy írt neki egy lány, akibe régen szerelmes volt khm. Tényleg nem szokásom megnézni mások levelezését, de na.

Ráklikkeltem, ez volt benne "Na akkor jössz a szombati buliba? ;)" Heheee. Megnéztem az előzményeket, háááát lol. Elvileg nem volt szex, de azért szépen kibeszélt a barátom a lánynak, ebben is az dühített, ahogy az ujja köré csavarta "ártatlanul" a lány a barátomat. Tudod, ahogy eljátsszák az ilyenek, hogy jaj ők amúgy szende lányok, ő nem akar rosszat nem akar közénk állni, ja persze nem pfff. Akkor szakítani akartam, barátom könyörgött, én meg nagyon szerettem, mert egy idióta voltam, szóval még húztuk fél évig. Persze utána írogattak rá más lányok, már leszartam, léptem is. De azért barátomnak még volt pofája szexért könyörögni utána, elküldtem a pcsába. Amúgy tuti, hogy megcsalt másokkal, mert amikor rákérdeztem, hogy megcsalt-e testileg is, akkor szünet..majd "Őszintén?" Mondom igen. "Nem." Na az ilyen maszatolás arra utal, hogy igen.

Bocs kicsit hosszú lett.

2017. júl. 16. 13:19
 23/29 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Tudsz így még bízni a férfiakban? :(

2017. júl. 16. 14:29
 24/29 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Azt hiszem, végleg kiábrándultam az emberiségből. A lényeg a válaszokban van.

2017. júl. 17. 10:04
 25/29 A kérdező kommentje:
Elolvastam a kérdést, de a válaszokat nem, mégpedig azért, mert ezeket a válaszokat is olvasva rájöttem, ha engem párom megcsalna, lehet évekig tudná húzni minden jel nélkül ..Totál megviseltek ezek a történetek is, ettől függetlenül köszönöm a válaszokat, a kérdést teljes egészében pedig akik nem ilyen lelkisek tuti elolvassák :)
2017. júl. 17. 11:26
 26/29 A kérdező kommentje:
Ismerek olyan fiút én is, hogy barátnője előtt minden jó és szép, mi vagyunk a legboldogabbak, posztolunk, aj minden szuper, a lányoknak meg akikkel flörtöl azt mondja, rossz a kapcsolata, mindig megcsalja a barátnője, mindig hisztizik stb... furcsa..pedig úgy tűnik minden rendben, valaki egyszerűen csak nem tud megülni magának, több kell neki, csak ezt nem ártana közölni a másikkal is, lehetnének mormonok is :D
2017. júl. 17. 11:27
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
A másik fél is bőven tehet róla, ha megcsalják. Ha a barátnő hisztis, féltékeny, nem engedi el mondjuk bulizni a barátaival, nem engedi, hogy legyenek lány haverjai, nem ad neki elég teret, megakarja fojtani a szeretetével, stb... hát akkor ne csodálkozzon.
2017. júl. 17. 14:51
 28/29 A kérdező kommentje:

nemár utolsó...

te sem gondolod komolyan, olyankor kell elhagyni, nem félrejárni... Nem tudom néhányuk agya helyett mi van ott, krumpli? Értem én, hogy nem jó, de hol ott a logika, hogy na akkor megcsalom? Nő esetében mert azért még vesz nekem cuki ruhát, férfi esetében állandó készenlétis szexre, ha együtt élnek főz is rá, stb... Nem értem... annyit mondanék páromnak, hogy: Elegem van, hagyjuk a kapcsolatot, neked is, nekem is jobb'.. hol ott a ráció ha megcsalom?...

Ezért nem értettem egyikőtök sem, akik írtátok megcsaltátok a párotokat, ha abból a kapcsolatból ki is lehet lépni, akkor jönnek ezek a hamiskodások, hogy rossz a kapcsolat... azért vagy benne, mert rossz, és azért állítod, hogy jól csinálod azzal ha megcsalod, mert erre fogod... Szerintem sokak szerint ez csak izgalmas , más mint szinglin ismerkedni, d.gni, bulizni, élni... sokkal embertelenebb is.

2017. júl. 17. 15:00
 29/29 anonim ***** válasza:
6%
Nézd, külön dolog, hogy emberként szeretek egy nőt, mert kedves, jószívű, gondoskodó meg külön dolog, hogy jól érzem magam egy nővel, mert okos, humoros, szexi. Ha a férfiak találnának olyat, akiben ez a kettő rész egyszerre van meg, akkor nem lenne szükség a megcsalásra.
2017. júl. 18. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!