Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiket megcsaltak! Mikor...

Akiket megcsaltak! Mikor derült ki? Házasságban, párkapcsolatban történt?

Figyelt kérdés

Hallottam nem rég egy esetről, ahol fél évig kavart a lány meg a fiú, és nem derült ki a barátnő előtt a megcsalás, ami nekem iszonyú furcsa, mert annyi helyből lelehet bukni fél év alatt.

Volt aki még ezt is überelte ? Kíváncsi lennék meddig lehet egy szeretőt titkolni. (mert a történetbe nem egyszeri megcsalás volt- talán azt ellehet simítani )

2017. júl. 15. 23:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
12%
Én 3 évig csaltam a kedvesemet. Semmit nem vett észre. Munkára hivatkozva töltöttem a szeretőmnél az éjszakákat. Végül én dobtam őt, meguntam a bujkálást.
2017. júl. 16. 08:48
 12/29 anonim ***** válasza:
31%
Fel ev? Az semmi..parom anyja 6 evig volt egy komplett masik kapcsolatban az apja mellett... 6 evig!! Szanalmas...es ugy volt az apjaval h kajak nem sejtetted h mivan a hatterben :D ott rontotta el h egyre tobb rokonnak elmondta, mert ugye senkivel se tudta ezt megbeszelni, csak a sajat rokonaival...viszont igy h egyre tobben tudtak, egy italozas mellett az anyja unokaoccse elmondta az apjanak ^^
2017. júl. 16. 08:59
 13/29 anonim ***** válasza:
14%

Volt egy két éves kapcsolatom, aki mellett volt két komolyabb, és két szeretői kapcsolatom is. Az egyik komolyabból miatta léptem ki pár hónap után, bár az eleve már a végét járta, a másik komoly az több mint egy évvel ezután jött, itt már őt raktam ki, miután össze is költöztem az újjal. Soha semmit nem sejtett, csak hétvégente találkoztunk, talán ezért volt könnyű eltitkolni, és talán ezért is volt mellette mindig más.

Mostani barátomat nagyon szeretem, s a két év alatt nem csaltam meg, ő mégis biztosra veszi hogy én fűvel-fával, tegnap is totál kiakadt hogy egyik kollegám (30 évvel idősebb) hazadobott kocsival, mert amúgy félóra séta a munkahelyem, és nagyon hideg volt.

Na ennyit ér a hűség :( Komolyan most érzem magam hülyének hogy hozzá az vagyok... (ő nem az akiért elhagytam a másik két évest)

2017. júl. 16. 09:04
 14/29 A kérdező kommentje:

Na ennyit ér a hűség :('

Persze, a múltad után már ennyit...:/

Köszönöm a válaszokat, nagyon durva, én meg elképedtem azon, hogy fél évig lehet titkolni, engem is megcsalt előző párom, távkapcsolatba, őrült nagy mákom volt azzal, hogy kiderült,mert mindenki azt mondta évekig húzhatta volna még.

2017. júl. 16. 09:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Huuu bakker 10 honapot voltunk egyutt exemmel, neha amugyis gyanusan viselkedett. Volt egy csaj aki allandoan irogstott nekem, tudtam hogy tetszik neki exem ra se bagoztam mikor olyanokat mondott hogy hat hazakiserte ot . Mindegy nem is erdekelt, aztan egyszer exem azt mondta nagybatyja korhazba kerult es most o figyel a gyerekeire ami meg hiheto is volt en akkor nem is voltam otthon de mondtam szivesen felmegyek mondta hogy nem kell. Unalmamban bekapcsoltam a gepet es egy kozos kep nezett vissza egy csajjal. Megkerdeztem mivan es meg en lettem lehordva hogy csak osszefutottak az utcan stb :D ( egy szobaban fotozkodtak nem volt am feltuno) :D

En meg ismertem a kedves szereto egy baratnojet aki nem tudta hogy en egyutt vagyok exemmel es hogy exem milyen jol elvan a szeretojevel :D

Felhivtam exem anyjat hogy 40 perc mulva legyen kedves berngedni a lakasaba lepakoltam a fia cuccait amit el tudtam vinni nem kerdezett semmit.

Utanna a melojaba bevittem a maradekot mosolyogva es ennyi :)

Utanna meg sokaig irogatott nekem sot meg ocsem szalagavatojan is megjelent de mar mindegy volt :)

2017. júl. 16. 09:40
 16/29 A kérdező kommentje:

Milyen gusztustalan férgek vannak :(

Mennyi megcsalás van a világban, hihetetlen.

2017. júl. 16. 09:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak ámulok a válaszokon. Nekem most van a második párom, tudtommal nem csalt meg egyikőjük sem.

Akik megcsalták a párjukat, és bevallottan nem éreztek iránta semmit: miért nem szakítottatok inkább? Komolyan ennyire jó érzés, hogy van kihez fordulni, meg van bejáratott ágymelegítő? Én az előző párommal szakítottam, mielőtt új kapcsolatba kezdtem...

2017. júl. 16. 10:11
 18/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Barátnőkkel mindig ezt beszéljük mi is, van egy kollégánk aki rendszeresen csalja a párját, és tudjuk, hogy azért nem hagyja el,mert tőle kapja a ruháit, a dolgokat, jó sorsa van... Szerintem sokszor ez lép érvénybe, érdekes mert volt párom sokat költött arra, hogy leutazzon, 10 ezer nem takarta be neki hogy lejött hozzám, mégis megcsalt, pedig olyan biztos voltam benne, hogy akkor nem költene rám ennyit, ha nem lennék fontos neki, dehogynem... Nem voltam fontos neki, de megérte úgy csalogatni, hogy utána arra fogja, hogy keveset voltunk együtt...Nem hogy előtte már mondta volna, hogy drágám találtam valakit itthon... Kicsit ezzel magával is kitolt, 30-40 ezreket spórolt volna meg

2017. júl. 16. 10:40
 19/29 anonim ***** válasza:
84%

Ismertem egy párt, közel másfél évig voltak együtt, a fiúnak az elejétől volt egy állandó szeretője, plusz néha alkalmik. Ha a lány sejtett is valamit, biztosat sose tudott meg.

Másik meg lehet "mintaférj" volt, megcsinált otthon mindent, lehetett rá számítani. Mellette az egyetemen is folyamatosan csinálgatta a diáklányokat. Amikor az egyikkel lebukott, akkor a nő "válaszként" terhes lett, biztos úgy gondolta hogy ezzel majd jó útra téríti csalfa párját. 2-3 hétig nem is találkozott ezzel a szeretőjével.

2017. júl. 16. 10:55
 20/29 A kérdező kommentje:
Na szép, mik vannak, ezek elolvasása után, remélem nem veszek semmit a fejembe :D
2017. júl. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!