Akkor is legjobb barát marad, ha sokszor lemondja a megbeszélt találkákat?
Többször megfigyeltem, hogy a legjobb barátom lemondja a találkozókat, mert egy másik barátjával találkozik. Sok barátja van (fiúk-lányok vegyesen) akik napi szinten igényt tartanak a társaságára. Rajtam kívül mindenki 2-3 km-es körzetében lakik.
Rosszul esik, hogy megbeszélünk valamit, aztán pár óra múlva lemondja, mert máshova megy. Nem hisztizni akarok, csak szarul esik, és kész. Nem napokra rabolnám el, csak 2-3 órára.
Mikor megbeszélünk valamit, még ráér. Aztán közbejön valami, és a többieket nem mondja le sosem, engem mindig.
19L
Eleinte attól féltem, hogy a párom miatt tartani fogja a távolságot. Megmondtam neki, nem fogom őt hanyagolni a párom miatt.
Hát, ő hanyagol engem. Úgy érzem, a gazdagabb barátaival jobban érzi magát.
Azért sokszor rámír msn-en. Anyu szerint azért mert nem találkozunk minden nap, még lehetünk legjobb barátok.
A lényeg, hogy akkor ott legyen amikor nagyon nagy szükségem van rá. És fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!