Hol vannak az apukák?
Az utóbbi időben elég sokat voltam a Balatonnál és feltünt, hogy nagyon sokszor csak a fiatal anyuka és kisgyermeke/gyermekei van vele, de sehol egy férfi velük. Legyen ez a strand, az állomás, vagy csak random sétálva a sétányon.
Hol vannak az apukák? Vagy ők mind egyedülálló anyukák? Bár ezt jétlem, mert rengeteg ilyen nővel találkoztam.
Férfiak nem foglalkoznak annyit a gyerekükkel mint kéne.
Amíg az anyukák vigyáznak a gyerekeikre,addig az apukák a haverokkal söröznek,dumálnak,pihennek
Egy csomó szabadstrand van a Balatonnál... Vagy ha fizetni is kell, pár száz forint.
Egyébként mégis mi a fenét csináljon a gyerekkel, ha már szünet van???
Ne sajnáljuk már ennyire az apukákat...
A gyereknek szünet van, hova a fenébe rakja? Lehet, hogy anyuka is dolgozik, és egymás közt felosztva van a szünet kilogisztikázva, ami bizony nem egyszerű. Csak gondolom apuka a szabadság alatt berakja a tévé elé, anyuka meg próbál tartalmas programot csinálni a gyerekkel.
Ahova mi szoktunk menni nyaralni társasházban ott sok nő a gyerekével ment le a strandra vagy ment vele anyós meg ilyen olyan rokon.
Nem minden férfi szeret strandra járni. Pihennek, dolgoznak, horgásznak, bicikliznek, bevásárolnak stb... nem kell mindenhova együtt menni.
18 as vagyok.
Én egyébként sok férfit láttam babával meg pici gyerekekkel a part mentén sétálni.
Szóval nem csak az anyukák mennek le egyedül. 😉
Rengetegszer voltam Balaton mellett, és nem csak strand, hanem setanyok és éttermeknél is.... es nem valtozott a helyzet....
Nem feltek, hogy míg dolgoztok, pecáztok calami fiatal bika, mint én rámegy az asszinyra ? 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!