Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált szülő a gyermeke...

Elvált szülő a gyermeke esküvőjére magával vigye - e jelenlegi feleségét?

Figyelt kérdés
Te mit tennél, illetve mi a gyakorlat, ha elváltál, újra házasodtál és az előző házasságból született gyermek házasodik. Természetesen elmész az esküvőre (lakosalomba). De viszed az új feleséged is? Elég kínos? Nem? Viszont most vele élsz? Szóval véleményeket tapasztalatokat várok.
2010. máj. 21. 06:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
En elvinnem.
2010. máj. 21. 11:08
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elválltak a szüleim. Ráaádsul apa jelenlegi párja és anyu között hogy úgy mondjam nem volt idő kiesés...némi átfedéssel történt a kettő

mindamellett elfogadom,hogy apám ezt a nőt választotta, mostmár Ő a FELE-sége, vele EGY-ség

nyilván meg fogom hívni őt is, majd legfeljebb az ületetési renden és hierarchián lesz némi agyalás.

mondjuk szerintem le fogja mondani.....de részemről a gesztus annak szól,hogy elfogadom, mint apám új választottját

anyukámnak sem volt ellenvetése....

2010. máj. 21. 11:14
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elvinném, hiszen azzal, hogy összeházasodtam vele ő is teljes értékű családtaggá válik. El se tudtam volna képzelni az esküvőmet az anyukám új párja és a férjem szüleinek új házastársai nélkül.
2010. máj. 21. 11:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vinném. Most már ő a párod. A volt feleségednek nincs új párja?
2010. máj. 21. 11:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyzettől függ. Az viszont tuti, hogy nem engedném, hogy cirkuszt csináljon az exem és a jelenlegi párom az esküvőn. Ha tudnak kultúráltan egy légtérben tartózkodni, akkor igen. Egyéb esetben nem, mivel ez a nap a gyermekemről kell szóljon és nem hagynám, hogy ezt bárki megzavarja.
2010. máj. 21. 13:28
 26/27 anonim ***** válasza:

az én esküvőmön ott volt anyósom élettársa és az apósom is.

nagyon szeretem a mostohaapósomat, ezért fel sem merült bennem, hogy ne jöjjön.

úgy oldották meg, hogy anyós+após együtt ült mellettünk, mostohaapós pedig másik asztalnál rokonokkal. nem volt gond.

2010. máj. 21. 14:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Én inkább egy másik szemszögből mondom,engem nem zavarna sőt szeretném ha elhozná az élettársát(feleségét stb) apum és anyum is a párját.Nálunk mondjuk szerencsés a helyzet mert mindenki jóban van mindenkivel.
2010. máj. 21. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!