Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált szülő a gyermeke...

Elvált szülő a gyermeke esküvőjére magával vigye - e jelenlegi feleségét?

Figyelt kérdés
Te mit tennél, illetve mi a gyakorlat, ha elváltál, újra házasodtál és az előző házasságból született gyermek házasodik. Természetesen elmész az esküvőre (lakosalomba). De viszed az új feleséged is? Elég kínos? Nem? Viszont most vele élsz? Szóval véleményeket tapasztalatokat várok.
2010. máj. 21. 06:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
HA a párod nem érezné kínosnak akkor menjen veled
2010. máj. 21. 06:44
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, hogy milyen viszonyban van egymással a két ex. És persze attól is hogy komoly-e a kapcsolat az újjal. Én két éve élek az új párommal, és elvinném a fiam esküvőjére, és természetesnek tartanám ha gyerek apja is hozná a párját. Nem érezném kinosnak.
2010. máj. 21. 06:48
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék a párommal,ha a gyerekével jó lenne a kapcsolatom
2010. máj. 21. 06:49
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Számomra evidens,hogy vinném a feleségem! Joggal sértődne meg,ha otthon hagynám! A gyerek,az anyja és a vendégek is tudják,hogy újra nősültél! Nincs ebben semmi kínos! Ha viszont rossz a gyerekeddel a kapcsolat,vagy a volt nejed ellenséges,akkor én sem mennék el. A meghívó "csak" neked szól? Ha igen,akkor ez elég bunkóság a gyerekedtől.
2010. máj. 21. 07:05
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen az "új feleség" és a gyereked kapcsolata.

De én elvinném.

2010. máj. 21. 07:40
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim elváltak, és számomra természetes lenne, hogy anyukám hozza az új férjét, de ha csak a barátja vagy élettársa lenne akkor is, hiszen elfogadom az ő választottját. Mint apát nem, de mint azt a személyt akivel anyám boldog, igen.
2010. máj. 21. 07:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne tisztességes otthon hagyni. Akkor sem ha akár az exeddel, akár a gyerekeddel rossz a kapcsolata. Ha nem hívták meg, az még nagyobb bunkóság, akkor én sem mennék. Csakis együtt!
2010. máj. 21. 08:08
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen elvinném. Fel se merülne az otthonhagyás kérdése. Mindenki a párjával jelenik meg ilyen eseményen.

Esetleg ha a gyerek és az új társ kapcsolata nagyon rossz, akkor elgondolkoznék, hogyan legyen...

2010. máj. 21. 08:18
 9/27 anonim ***** válasza:
86%
Én mint második feleség nem mennék el. Nekem nagyon jó a kapcsolatom a férjem gyerekeivel, a volt feleséggel nincs semmi gondom, de nem tartozom abba a családba. És a legtöbben a volt feleség családjából lennének ott, így udvariasan ugyan, de lemondanám a meghívást.
2010. máj. 21. 08:31
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Látod megoszlanak a vélemények! Meg kell beszélned a jelenlegi pároddal ő hogyan vélekedik, és elfogadod a döntését. Ha nem így teszel, egy egész életre megromolhat vele a kapcsolatod, és nem érné meg egy esküvői ceremónia miatt, hogy később is egymáshoz vagdalnátok a sérelmeket.
2010. máj. 21. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!