Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik sírig tartó szerelem?

Létezik sírig tartó szerelem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 16:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
51%
mamám és papám 60 évig éltek boldog,szinte már irgylésre méltó házasságban, míg papám meg nem halt tavaly. Én is hiszek benne:)
2010. máj. 23. 19:51
 32/45 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ha valamelyik fél úgy hal meg, hogy éppen szerelmes. Akkor biztos a sírig tart!
2010. máj. 23. 20:30
 33/45 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként köszönöm szépen a 40 %-ot mindenkinek,aki még a rózsaszín felhőkön él,és nem szállt le a földre!!!

A szerelem sajnos MÚLANDÓ,ha még nem tűnt volna fel!Esküszöm,leborulok az előtt az ember előtt,aki még 20 év után,vagy akár 5 év után is bátran kijelenti,hogy szerelemmel szerelmes a párjába!

Most komolyan,ennyi naiv ember van?A nagymamátok szerintetek 30 év után is szerelmes volt még???Hagyjuk már ezt a sok ,,bezzeg a dédnagyanyám" című nyálas szöveget!A szerelem elmúlik,és átalakul szeretetté!Mi ezen a hihetetlen?Ezek tények,könyörgöm!Ez nem a Csipkerózsika című gyerekmese,ez az élet,hahó,ébresztő!

Az 5 éves kapcsolatos lány,aki szerintetek hülye.Szerintem csak realista vagyok.

2010. máj. 23. 23:57
 34/45 anonim ***** válasza:
27%

23:57

szerintem meg korlátolt vagy.

attól hogy te még nem láttál ilyet, nem tapasztaltad, nagy butaság kizárni a létezését.

nem tudhatod, hogy mások hogy éreznek.

2010. máj. 24. 00:24
 35/45 anonim válasza:
66%
Én nem hiszem, hogy minden szerelem elmúlik. Vannak, amik igen, vannak amik nem ... a nagypapám nagy nőcsábász volt, de miután összejött a nagymamámmal senki más nem érdekelte, több mint 60 éven keresztül, pedig addigra már több váláson is túl volt... És mikor meghalt a nagymamám, teljesen megváltozott. A szüleim 16 évesen jöttek össze, mára már elmúltak 50 évesek, de ahogy egymásra néznek, még mindig olyanok, mint 2 kamasz. Szerintem igenis létezik a sírig tartó szerelem, de a mai világban nagyon sokan képtelenek a hétköznapok fölé emelni a kapcsolatukat. Hány ember van a mai világban, aki azt mondja, hogy inkább dolgozok kevesebbet, vállalom, hogy alkalomadtán alig van pénzem, de többet vagyok a párommal? Tudom, ha az embernek családja van, más tészta, de most őszintén ... biztos, hogy szükség van arra az új autóra, tvre, stb.?
2010. máj. 24. 00:32
 36/45 anonim ***** válasza:
38%
Persze, hogy létezik. Van, aki a szociális otthonban találja meg a párját.
2010. máj. 24. 00:56
 37/45 anonim ***** válasza:
49%
Nem létezik.
2010. máj. 24. 05:58
 38/45 anonim ***** válasza:
58%
Az a javaslatom, hogy máskor ne tegyél fel kérdéseket, ha csak a saját véleményedre vagy kíváncsi..és csak azt tartod helyesnek!!!!!! ...tudod mit vársz???, amikor ma a csajok odalépnek a dizsiben és közlik egy idegennel: na jössz dugni? Az a fiú, aki szintén ilyen értékeket követ, soha nem fogja a feleségét se szeretni, se tisztelni. Előbb azt kellene tisztázni: mit értünk szerelem alatt??? Te mit értesz????..ezer fiatal férjet ismerek akik szeretőt tartanak és az egész környék tudja a feleséget kivéve..Lányom nem egyszer jött haza egy helyi szórakozóhelyről:"anyám a pofám leszakad:::most van bébijük és ott fektetett le egy kis tinit. " Nem kellene talán a NŐKnek jobban megváltozni..mert a nagy feminizmus oda jutott, hogy estefelé részeg tinédzserek támolyognak a discók felé?..na és a lányok jobban isznak, mint a fiúk?.. ha a lányoknak így is jó a férfiak csak röhögnek rajtuk és olyan 16 éves fiú akinek már 1o kapcsolata is volt.. buta libáknak tartja akiket megfektetett..és majd keres egy feleségnek valót, amikor már gatyamosóra lesz szüksége.
2010. máj. 24. 06:54
 39/45 anonim ***** válasza:
49%

Én hiszek benne és akarok is hinni benne :)

Olyan szép történeteket hallani erről, hogy muszály léteznie :D

Ha elveszítjük a szerelembe vetett hitünket, akkor tényleg elvesztünk.

2010. máj. 24. 15:47
 40/45 anonim ***** válasza:
64%
Vannak, akik nem képesek szerelemre Ha igen, akkor miért száll el nyomtalanul az érzés, ha megismeritek? Nyilván, mert nem szerelemből szerettétek. Ők sohasem fogják megtudni, milyen érzés a szerelem... Sajnálom őket, ezeket a "realistákat". Én is, párom is, kamasz módjára imádjuk egymást, mindig együtt vagyunk... mindent megteszünk, hogy minél több időt lehessünk egymással, kettesben.
2010. máj. 24. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!