Létezik sírig tartó szerelem?
Én ilyenkor mindig a dédnagyszüleimre gondolok. Ők még 1934-ben házasodtak össze. Dédnagyapám 2001 év elején halt meg, dédnagyanyám ugyanazon év végén - szó szerint utána halt, nem evett semmit, nem bírta nélküle :(
Amikor a dédimama lebénult és a dédipapa nem tudta ellátni, a nagyimhoz költözött a mama, egy utcányira. A dédipapám két hétig bírta nélküle, ment utána, pedig ott volt a ház, kert, állatok - mindenap járt vissza ellátni, de nem tudott nem egy fedél alatt élni a felesége nélkül. Majdnem hetven évig voltak házasok, de amikor egymásra néztek, még az utolsó hetekben is úgy csillogott a szemük az örömtől, mintha aznap lenne az esküvőjük.
Szóval én hiszek benne. És remélem, hetven év múlva is úgy fogok nézni a vőlegényemre, mint a pár hét múlva lévő menyegzőnkön. :)
24L
Kedves utolsó!
Gyönyörű történet, örülök,hogy vannak ilyen példák is. Én is ezt szeretném:)
Szerencsés vagy,hogy ebben nőttél fel....Gratulálok az esküvőhöz.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!