Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik sírig tartó szerelem?

Létezik sírig tartó szerelem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 16:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
27%
max két testvér között létezhet de olyanba h két ember egy életen át hát a mai fiatalokat nézve nem létezik !
2010. máj. 20. 17:26
 12/45 anonim ***** válasza:
89%

létezik. a szüleim 27 évig voltak házasok, soha egy rossz szó nem hangzott el, egyetlen egyszer SEM veszekedtek, vagy vitatkoztak semmin.

sírig tartó szerelem volt..sőt, még azon túl is..

anyukám fogta apukám kezét a halálos ágyán, az utolsó pillanatig, és még utána is..

és apukám, mielőtt meghalt, felnyitotta a szemeit, és ránézett anyukámra, aztán lecsukta, és csendben elment.

ennek 6 éve.

anyukám még mindig csak őt szereti, rá se tud nézni más férfiakra "úgy", és soha többé nem vágyik senkire.

ez ritka a mai világban, de reménykedem hogy talán egyszer én is átélhetem ezt a szerelmet. ami örökké tart.

2010. máj. 20. 17:28
 13/45 anonim válasza:
60%
egyetértek, szerelem nem, de szeretet lehet... a szerelem kémia, pár év alatt elmúlik
2010. máj. 20. 17:37
 14/45 anonim ***** válasza:
66%

Én hiszek a sírig tartó szerelemben.

Én ezt érzem már 8 éve. Tudom, hogy 30 év vagy 50 év mulva is ugyan így fogok érezni. SZERELMET! Szó nélkül odaadnánk az életünket egymásért... :) (ja és ez nem csak egyoldalú dolog)

2010. máj. 20. 17:48
 15/45 anonim ***** válasza:
88%

17.11, nagyon szep a tortenet a dednagyszuleidrol.

En az igazat megvallva nem igazan hiszek az orok szerelemben. Volt mar par tartosabbnak mondhato kapcsolatom, 5, es 4 evesek, de a szerelem mindig elmult, kb 2 ev utan kezdtem azt erezni, h ez mar nem a regi, es szakitottam. Meg fiatalnak erzem magam ahhoz, h megszokasbol legyek valakivel. Pedig en is vagyom arra, h valakihez kotodjek, tartosan, h valakivel egyutt oregedjek meg. De nem tudom hogy fogom ezt kivitelezni, ha az a maniam, h miutan elmult a szerelem, szakitok :s.

2010. máj. 20. 17:54
 16/45 anonim ***** válasza:
71%

17.11-es vagyok. Köszönöm. Nekem mindig könnybe lábad a szeme, amikor rájuk gondolok, és szerintem nagyban hozzájárul a véleményemhez az, hogy láthattam, átélhettem egy ilyen nagy szerelmet. Szerintem minden a példaadáson múlik. Nem hiszem, hogy aki ismer hasonló történetet, ne gondolná legbelül, hogy van ilyen. Lehet, hogy még fiatal vagy, vagy még nem jött el az igazi és azért gondolod úgy, hogy nem tudnál szeretni valakit ugyanúgy. Én most, hogy közeleg a nagy időpont, jó párszor feltettem magamban a kérdést, hogy vajon elmúlik-e ez az érzés. ÉS tuti, hogyha egyszer is bizonytalan lettem volna a nem válaszomban, akkor nem mondok igent.

A lényeg szerintem a feltétel nélküli szeretet és az odaadás, az apró dolgokról való lemondás és az átélés, amikor tudod, hogy bármi, amit teszel vagy ő tesz, az kettőtökért van és a ti életeteket és szerelmeteket görgeti tovább. Szerintem mindenki lehet igazán, a sírig szerelmes, csak apró áldozatok szükségesek hozzá - amiket éppen a szerelem miatt nem érez áldozatnak. :)

2010. máj. 20. 18:03
 17/45 anonim ***** válasza:
85%

Huha... utolso...hat van meg mit tanulnom az fix! Nagyon szepen latod a dolgokat es nagyon szepen meg is fogalmaztad, azt hiszem le is masolom h ne felejtsem el! 26 vagyok, Te ha jol latom 24, de en a sirig tarto szerelemhez asszem tul onzo vagyok. :) Remelem egyszer beno a fejem lagya, es talalok valakit, aki mellett ugy erzem, h jo lenne megoregedni! Gyonyoru eskuvot kivanok Nektek es sok boldogsagot a hazassaghoz!

(Az elotted iro voltam)

2010. máj. 20. 18:15
 18/45 anonim ***** válasza:
85%

Kedves előző! Köszönjük szépen :)

Kívánom, hogy sikerüljön Neked is és nagyon boldog szerelemben éld le az életed!

2010. máj. 20. 18:42
 19/45 anonim ***** válasza:
73%
én nem hiszek benne,egyszer majd lehet fogok...
2010. máj. 20. 19:18
 20/45 anonim ***** válasza:
68%

Igenis létezik.

szüleim 30éve házasok és apum is meg anyum is fülig szerelmesek egymásba.Apum 7éve beteg,(agyvérzést kapott).anyum mindig mellete van segit neki és nem érdekli más férfi.

2010. máj. 20. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!