Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik sírig tartó szerelem?

Létezik sírig tartó szerelem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 16:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem volt szerencsém látni ilyet, pedig már nem vagyok fiatal. Ettől függetlenül előfordulhat, de biztos hogy nagyon ritka.
2010. máj. 20. 19:53
 22/45 anonim ***** válasza:
88%
A saját életem a példája,hogy van.. /és még meg sem közelítem a nagymama vagy a dédmama kort!!/ A férjem,aki már két éve meghalt mindig azt mondta: egy jó kapcsolat olyan mint egy oszlop..ott a gyökere nagyon erős..és bármi kilendíti kibírja és nem dől el.... A szerelem, amikor már hallgatni is jó együtt...és a hibáit is szereted a másikban...és még a halála után sem aláznád meg egy másik kapcsolattal. Egy havernő, aki az utcán nőtt fel és a férfiak jöttek-mentek az életében azt mondta-- mostanában::(((, hogy irigyel ..és végre szeretne találni egy férfit, aki az embert is észreveszi benne.../Tudod, hogy a farkas monogám állat???/.Egyszer egy szexológus azt mondta a tv-ben: kinek milyen az intelligencia szintje, olyan a szexuális intelligenciája is.../az intelligencia nem a tanultság szintjét jelenti../ a szex nem kémia. A szerelemnek a szex és a szeretet is része.!!!Ezek nem független fogalmak!! ...az a baj , ha szétválasztod!..és az EMBER nem játékszer!!!!!
2010. máj. 20. 21:22
 23/45 anonim ***** válasza:
64%
A nagyszüleimé a sírig tartott. :( Sajnos már elmondható... Mama azóta minden misén ott van, holott sosem járt templomba. Minden nap megy a temetőbe, és megváltozott... Eltűnt belőle valami... :(
2010. máj. 20. 21:22
 24/45 anonim ***** válasza:
49%
A szerelem egy idő után átalakul szeretetté,és kötődéssé.Ezt mindenki tudja.Én öt éve vagyok együtt a vőlegényemmel,és két év után azt éreztem,már nincs lángoló szerelem,csak szeretet,kötődés.Nem értem,ez miért baj,hiszen ez törvényszerű folyamat,az élet rendje.Ergo,sírig tartó szerelem nincs.A kémia törvénye.Ezt mindenki tudja,csak fájó beismerni. 23/L
2010. máj. 20. 21:42
 25/45 anonim ***** válasza:
78%
Igen, létezi! ha nem is azzal a tűzzel ég, mint a pár első évben, de akkor is szerethetik egymást mindhalálig szerelemmel. A nagymamám 43-45 éves volt mikor a papám meghalt, soha nem ment újra férjhez, vagy nem randizgatott, ismerkedett meg senkivel, pedig lett volna jelentkező, de ő nem fogadta, mert ő mondása szerint, annyira szerette és szereti, hogy tiszteletben tartja az emlékét, amig csak él. a mamám most 76 éves és még a mai napig, ha a papámról szó van, akkor könnybe lábad a szeme és elkezd pityeregni, hogy mennyire jó ember volt és, hogy mennyire szerette a családját stb... nah, ez a szerelem. ráadásul a papám 4 évig udvarol a mamámnak mig végül összeházasdtak, de ezidő alatt még csak nem is csókolóztak egyszer sem! nah, ez szerelem. hogy valaki ennyit várjon valakire. kár, hogy napjainkban már nem igy van. remélem én is igy leszek a férjemmel.
2010. máj. 21. 08:54
 26/45 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 21.12! ..ha öt éves együttlét után ezt írod, hidd el ez nem szerelem..és nem fogtok együtt megöregedni, mert biztos

,hogy hiányzik valami IGAZI a kapcsolatotokból..ha már úgy érzed, hogy már most elmúlt!

2010. máj. 21. 16:59
 27/45 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem van mi a férjemmel igaz 6éve vagyunk csak együtt de összesen 1hetet töltöttünk egymás nélkül mind kettőnket megviselt azóta sem volt ilyen. Meg munka előtt nehéz a búcsú és alig várjuk hogy este újra találkozzunk. Nekem a szüleim is 30éve élnek boldogan és a nagyszülők is az apainál már sajnos egyik sem él de 50évig együtt voltak és az anyai nagyszülők is 70évig éltek együtt csaka papám már meghalt és azóta a mamám mindig várja mikor mehet már utána semmi nem érdekli azóta.

Úgyhogy igen is van.

2010. máj. 23. 15:41
 28/45 anonim ***** válasza:
38%
Sztem az már betegség:-)))Jó lenne megtapasztalni!
2010. máj. 23. 16:05
 29/45 anonim ***** válasza:
82%
A szerelem örök! csak az alany mindig más!
2010. máj. 23. 18:08
 30/45 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem pedig együtt fogunk megöregedni.A kémiához semmi köze sincs annak,hogy meddig leszünk együtt.Amíg szeretet,tisztelet,megbecsülés van,addig SEMMI nem hiányzik a kapcsolatból.A szerelem pedig múlandó.Ez mindig is így volt,és így is lesz,míg világ a világ.A szerelem ugyanis egy állapot.Az állapotnak pedig vége szakad egyszer.Ez nem feltétlenül rossz,ennek így kell lennie,törvényszerűen.
2010. máj. 23. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!