Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban ideális...

Hány éves korban ideális elköltözni otthonról? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, januárban fogok államvizsgázni. Abban a városban járok egyetemre, ahol élek, tehát itthon lakok. Szüleimmel jó a kapcsolatom. A házimunkába besegítek (takarítás, mosogatás, kerti munkák, néha sütés vagy egyszerűbb ételek főzése) Diákmunkázok, így van egy kis félretett saját pénzem, illetve ősztől lesz a féléves szakmai gyakorlatom, amiért fogok kapni egy kevéske fizetést. Egyetem után itt a városban szeretnék munkát keresni, 1-2 évig még itthon laknék.

Meddig "ciki" ha otthon lakik az ember szülőkkel és melyik az az ideális kor vagy élethelyzet, amikor már el kell költözni?

Nálatok hogy volt ez?

N

A normális válaszokra természetesen zöldet adok:)

2017. júl. 2. 10:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ahogy a kérdező is írta, nagyon jó történeteket írtak ide a válaszolók, amiket nagyon jó olvasni. :) Ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni, de tanulni belőlük már annál inkább. :)Egy 16 évesnek azért elég hasznosak lehetnek az ilyen történetek. :)
2017. aug. 5. 17:21
 22/22 anonim ***** válasza:
En 18 evesen koltoztem el a szuleimtol,az en lanyom szinten 18 es szeptemberben kulfodre megy osztondijjal.😊
2017. aug. 8. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!