Csak az én szüleim megismerkedése ilyen furcsa, vagy a ti szüleitek se hétköznapi módon ismerkedtek meg?
Figyelt kérdés
Nekem úgy ismerkedtek meg a szüleim, hogy anyum először apám mindkét bátyjával járt elég sokáig, végül pedig apum választotta XD2017. jún. 24. 15:03
21/23 anonim válasza:
Nem. Ők simán tömegközlekedés használata közben találkoztak.
De egy ismerősnél van hasonló helyzet. Kisebbik fiúnak volt egy barátnője, szakítottak és a báttyus karjaiban vigasztalódott a csaj. Gyorsan gyártottak is egy gyereket.
Másik ismerős szülei meg unokatestvérek, azért az sem mindennapi.
22/23 anonim válasza:
Az én szüleim úgy ismerkedtek meg hogy kb 20 évesek voltak és ugyan akkor mentek ki a strandra. Apumnak megtettszett anyu és addig követte és csesztettte amíg el nem kezdett beszélgetni vele😂
23/23 anonim válasza:
A "járt elég sokáig" részleteiben rejlik az ördög. Ha a kedves mamát csak símogatták, akkor elmegy. Ha ennél gazdagabb az elöélet, akkor a közismert vicc esete forog fenn: ez meglötte, ez meglötte, ez a kis hülye meg elvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!