Csak az én szüleim megismerkedése ilyen furcsa, vagy a ti szüleitek se hétköznapi módon ismerkedtek meg?
Az én anyám nem qrva. Ő 18 évesen, méghozzá szüzen ismerte meg apámat és azóta is egy pár. Apu előtt 16-17 évesen volt egy barátja, de csóknál több nem történt. Nem is aludt a fiúnál soha. Van még néhány nőnek tartása. Szerintem a mai világban ez is furcsa történet.
Ja és anyu falusi volt.
Mert az a nő, aki nem szüzen megy férjhez, az k**vaÉs az a fiú, aki nem szüzen nősül az hímk**va?
Anyukád honnan tudja, milyen a jó sz*x? Mert apukád azt mondta...
Jó, mondjuk az, hogy a Kérdező anyja az egész famílián végigment az elég durva. Alapból nem kezdenék testvérekkel.
"Anyukád honnan tudja, milyen a jó sz*x? Mert apukád azt mondta... "
Miért? A jó szex nem ott kezdődik, hogy mindkét fél jól érzi magát az aktus közben és után??? Miért kéne az egész várost kipróbálni? Szóval tegyük fel, hozzám hasonló korú vagy, jól kijöttök, de egy nap csak úgy szakítanál a pároddal, mert még nem próbáltál ki sokat/többet??? Hol fogsz megállni vagy mikor? Mert akivel szakítasz, utána nem mehetsz vissza hozzá, hogy figyeljémá' veled jobb volt dikkmánheee (csak ezzel tükrözöm, milyen "értelmiségre" jellemző ez)!
Fura gondolkodásmód.....de hát ennyit is érsz!
19/F
#12 nem tudom, pontosan hány éves kortól érez egy nő nemi vágyat, legyen mondjuk 14, akkor ez azt jelenti, hogy anyád kemény 4 évig bírta, abban az életkorban, amikor a fiúk nagy része még egyébként is elég éretlen és emiatt nem túl vonzó. Ez messze nem akkora teljesítmény, mint gondolod, sok nőnek ennél hosszabb ideig nincs kapcsolata, érettebb korban se, mégse fényezi magát, hogy a többiek mennyire ku.rvák.
Én is összesen 2 férfival voltam életemben a mostani párom előtt, mindkettő komoly kapcsolat volt, és abban egyetértek, hogy nem kell végigpróbálni mindenkit, hogy tudd, mi a jó neked. De nőként azt is pontosan látom, hogy nem a "tartás" az, ami visszafog minket, hanem a félelem, fiatalabb korban az ismeretlentől, idősebb korban a csalódástól. Falusi közegben ehhez hozzájöhet még a falu szájától való félelem. Érdekes, hogy te sem azzal büszkélkedsz, hogy apádnak van tartása, és ő se kefél összevissza, csak anyáddal szemben vannak ilyen elvárásaid.
Te nem gyengén férfi utáló vagy utolsó. Egyrészt ezért : szerinted azért jó anyunak a szex apuval, mert apu azt mondta. Másrészt ezért : szerinted apámtól nem várom el az erkölcsöt. Még jóhogy jobban tudod mi folyik a családunkban, mint mi magunk. Beteges ez már.
Anyu 18-19 évesen ismerte meg aput és szinte rögtön egymásba szerettek. Ezért adta oda magát neki. És azért nem qrva, mert 16-17 évesen fél évig járt egy másik férfival, de mégsem feküdt le vele. Őszintén, ezt hány nő tudja elmondani magáról manapság ? 2-3. randi után már megy a dugás, 1 hónap járás után már együtt aludna a lány a barátjával és ezért könyörög a szüleinek. És hamár minden áron muszáj apámat is belekeverni, hát neki sem volt más kapcsolata anyu előtt. Most pedig nem érzi szükségét más kapcsolatnak, mert olyan felesége van, aki minden téren megfelel neki. Ő az idősebb egyébként. Barátnője pedig nem azért nem volt anyu előtt, mert ronda férfi vagy ilyesmi. Egzisztenciát épített. Nagyon komolyan vette a tanulmányait is. Utána már kifejezetten feleséget keresett. Nem az egyéjszakás típusú ember. Gyereket is akart.
Nem az a baj hogy véded a szüleidet, hanem azt hogy ilyen begyepesedett módon kijelentetted hogy anyudnak van tartása mert nem volt senkivel apád előtt. Tehát a te szüleid az etalon és mindenki másé akinek volt kapcsolata a férje előtt az qrva. A 16os jól leírta miért nem volt abban korban népszerű a korai szex és ez nem férfigyűlölet hanem simán szexizmus ami pontosan hogy a nők ellen irányul(t). És mi az hogy 'odaadta magát?' Milyen korban élsz te? Remélem te is csak a feleségeddel fogsz szexelni és csak gyereknemzés céljából, leoltott villannyal, csak misszionáriusba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!