Indulatkezelésre kéne járnom? Belenyomtam unokaresom fejét a doboz fagyiba
Itt van nálunk,9 éves lesz. Hihetetlenül idegesítő. Minden édességet megeszik a mi családunk elöl. Szopja az ujját utánna azzal taperol dolgojat,wc után nem mos kezet,fel tudném rúgni.
Anyámák tegnap vettek doboz jégkrémet,mi nem ettü k belöle ez a pofátlan aznap kétszer is.
Reggel ota nyafog a fagyiért,kivette neki anyám h kicsit olvad és ad belöle. Ott toporzékol a fagyi mellett,és látom h az ujjszopos ujjaival turkál benne h jo már. B.sszus mi nem is ettünk még belöle,igy meg már kinek van gusztusa hozzá.
Fogtam a dobozt és belenyomtam az arcába.
Anyém szerint kezelésre kéne járnom,fél h elköpi a gyerek az anyjááknak mit csináltam bele. Apám szerint nem baj,legalább többet nem hozzák.
14f
Szerintem nincs szükség rá.
1. Rászóltok a gyerekre és elmagyarázzátok neki miért nem szabad koszos kézzel nyúlkálni az ételbe.
2. Elmondjátok a szüleinek és ők beszéljenek vele.
Megmondod nekik, hogy mosdó után nem mos kezet és úgy túrja azt az ételt, amiből ti is enni akartatok. Ennyi. Ha normálisak akkor a gyerekkel beszélnek.
Mondtuk neki szolunk ha ehet,ne nyuljon hozzá.
Mindenbe belenyul amugy eszek vmit kinézi a számbol mert h p már megette a sajátját. Reggel is eszem müzlit,csengetnek,anyám kért nyissam ki. És mire vissza megyek kézzel halássza ki a müzlit a tányérombol.
mondom neki miért nem szoltál h éhes vagy még,akkor edd meg ha már beleturkáltál,de eszik belöle két kanállal és ott hagykar. Mert azt az más mint amit ö evett. Mondom nem zavar h láttad is ugyanabbol lett öntve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!