Miért ilyen életuntak?
Itt is vannak ilyenek szinte mindenki. 300 fős falu mindenki mindenkit ismer. Mióta a balcsiparta járunk évente 2x milliomosnak gondolnak, szórjuk a pénzt a nyaralás hülyeség, mit lát a gyerek? Csak utaznak és költik a milliókat. Volt hogy a fiam a barátjánál volt az anyuka megkérdezte mennyi a havi bevételünk.. sorolhatnám mik vannak.
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel, lekell sz.rni és kész.
Jaj, még mindig a kislány kérdésén pörögtök?
Szánalmas.
Még mindig az a baj, hogy a kérdező anyjáék pénzét akarja beosztani, amiről fogalma sincs, hogy mennyi!
Mellesleg arról sincs képben, hogy gey külföldi út 100 rongynál kezdődik, és akkor még nem is mentek messzire.
És mi sem mentünk külföldre, mert arra nem volt pénz, de furcsa, én sohasem vergődtem, hogy a Zsófi meg a Tibi Rodoszon vannak, mert felfogtam, hogy apa csomót dolgozik, hogy legyen ruhánk, minden nap meleg étel és hogy belföldre el tudjunk menni 4 napra.
Nem vagyok irigy, miért lennék, külföldön élek, de amit ez a kislány letol hetente, az valami szánalom.
Nem fogja fel, ha nincs pénz Görögországra (pedig az olcsó a gazdasági szarságaik miatt), akkor nincs és kész.
Most Te vagy direktbe hergeled a népet, vagy ennyire ostoba vagy kérdező. Az elmúlt hetek(!) erről szól, hogy jön a kislány elhordja a szüleit mindennek mert nem viszik külföldre nyaralni Aztán jössz Te ezzel az ostoba provokatív kérdéssel... olvass vissza, mert ez a "párizsis zsemle" kérdésed bizony szerepelt már nem is egyszer.
Amúgy Te ne foglalkozz más életével, amíg Neked meg abból ál az "élet", hogy itt provokálod az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!