Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megaláztam a szüleimet,...

Megaláztam a szüleimet, egyben magamat is. Hogyan tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. És benne vagyok facebookon egy olyan fb oldalban/csoportban hogy "Ismerkedő, társkereső". Unatkoztam valamelyik nap és kitettem egy egész alakos képet magamról, ahol kisatíroztam a fejem. (Nem tetszett a képen a fejem) azt írtam hozzá, hogy "Valaki írjon már, nagyon unatkozom..." Ezt valahogy meglátta az osztályfőnököm és megmutatta az igazgatónak aki meg felhívatta a szüleimet az osztályfőnökkel. Anyukám 3/4 órát beszélt az osztályfőnökömmel, aztán elküldte a képet anyukámnak amit kiraktam és a pedofil emberek válaszát megválaszolatlanul, de belikeoltam a hozzászólásokat. (Rengetegn likeolták(658), szóltak hozzá(213), és írtak (121.) Igen lesüllyedtem a mai társadalomhoz, és ezt már bánom, de sajnos ez már csak rosszabb lesz. A képet már letörőltem. Valaki valami nyugtató tanács?😪😢 Anyummal beszéltem, röhögött rajta, apukám reakciójától félek... (Anyummal rengeteget beszélünk ilyen dolgokról) Ő sem érti mi beleszólásuk van ebbe (az igazgatónak, osztályfőnöknek)
2017. jún. 19. 11:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
36. Amit itt irtál válaszban, még az is kiderül hogy buta is vagy.
2017. nov. 4. 07:21
 42/42 A kérdező kommentje:
Így vissza nézve, elég nagyokat nevetgéltem. Az Én édesanyámat így szidni, csak mert nemakarta, hogy mégrosszabb legyen a helyzet. Bár mondjuk így se volt annyira szörnyű. :D Mai napig imádom azt a képet.
2018. febr. 14. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!