Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megaláztam a szüleimet,...

Megaláztam a szüleimet, egyben magamat is. Hogyan tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. És benne vagyok facebookon egy olyan fb oldalban/csoportban hogy "Ismerkedő, társkereső". Unatkoztam valamelyik nap és kitettem egy egész alakos képet magamról, ahol kisatíroztam a fejem. (Nem tetszett a képen a fejem) azt írtam hozzá, hogy "Valaki írjon már, nagyon unatkozom..." Ezt valahogy meglátta az osztályfőnököm és megmutatta az igazgatónak aki meg felhívatta a szüleimet az osztályfőnökkel. Anyukám 3/4 órát beszélt az osztályfőnökömmel, aztán elküldte a képet anyukámnak amit kiraktam és a pedofil emberek válaszát megválaszolatlanul, de belikeoltam a hozzászólásokat. (Rengetegn likeolták(658), szóltak hozzá(213), és írtak (121.) Igen lesüllyedtem a mai társadalomhoz, és ezt már bánom, de sajnos ez már csak rosszabb lesz. A képet már letörőltem. Valaki valami nyugtató tanács?😪😢 Anyummal beszéltem, röhögött rajta, apukám reakciójától félek... (Anyummal rengeteget beszélünk ilyen dolgokról) Ő sem érti mi beleszólásuk van ebbe (az igazgatónak, osztályfőnöknek)
2017. jún. 19. 11:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
47%
"A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad." Szerintem aki napiszart nézeget, meg hasonló undormány, primitív oldalakat az ne ítélkezzen buta kislányok felett...
2017. jún. 19. 13:49
 22/42 anonim ***** válasza:
63%
Nyilvàn azért van cca. 100 pedofil hozzászólás egy kisatírozott fejű képhez, mert tokától bokáig fel van öltözve. 😂😂 Egyébként múlt csütörtökön véget ért a tanév, úgyhogy szerintem kamu az egész.😀
2017. jún. 19. 14:01
 23/42 A kérdező kommentje:
Nem kell túlreagálni! Hosszú farmernadrág és bő, hosszú pulcsi volt rajtam! Se mellem, se seggem, se semmim nem villantottam! Meg lett beszélve az igazgatóval is. Nem a képen voltak kialadva, mert rendesen fel voltam öltözve, nem volt kinyomva se seggem se mellem! Édesanyámat nem kell "átkozni" hiszen kiállt mellettem! A csoporton voltak kiakadva, amit megértek! Kiléptem. Átnézték a telefonomat is. Se r**anc se k**va nem vagyok!
2017. jún. 19. 14:53
 24/42 A kérdező kommentje:
Ez egy ilyen csoport, hülye voltam és nem néztem meg, hogy hova is rakom ki! (A kép kint van az adatlapomon is, ugyhogy tényleg nem olyan a kép)
2017. jún. 19. 15:00
 25/42 anonim ***** válasza:
98%

Lehet, én vagyok túl liberális, de nem értem, mi a baj ezzel. A leírás alapján csak kiraktál egy ismerkedős csoportba egy képet... valószínűleg nem iskolaidőben és mint írtad, nem pucér kép. Az esetleg még gáz, ha 18+-os csoportba tetted ki a képet.

Az ofő lehet, hogy attól félt csak, hogy butus leszel, és mindenféle nálad 20 évvel idősebb pasival elkezdesz csetelni, küldeni képet... De ha már meg van beszélve, nem értem, mit parázol meg félsz apud reakciójától... ezen mi olyan komoly van, hogy apád szerinted mérges lesz?

2017. jún. 19. 15:31
 26/42 A kérdező kommentje:
A csoportban nincs életkor szabályozva. Beszéltem nemrégiben én is ösztályfőnökömmel erről, és csak azért szóltak, hogy az ilyennel óvatosan. Apukám megkérdezte, hogy miért kellet és ennyi volt. Mindent túlparázok, ez tény és valo.😃
2017. jún. 19. 16:19
 27/42 anonim ***** válasza:

Na, akkor minden rendben van.

Hát igen, hajlamosak vagyunk félni, ha behívnak az ofőhöz, mert akkor azt hiszed, panaszkodnak rólad meg vájkálnak a magánéletedben... és sokszor amúgy sajnos igen. De ofőd legalább törődik a diákjaival.

2017. jún. 19. 16:24
 28/42 anonim ***** válasza:
48%
De ha uncsika van, nem tudsz egy könyvet elővenni? Letölteni egy szezonnyi sorozatot? Máris fotócska, írjatok, mindenki szórakoztasson.
2017. jún. 19. 18:25
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Az egy még jobb kérdés szerintem, hogy az osztályfőnök mit keresett abban a csoportban :D
2017. jún. 19. 19:57
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem kell flegmáz"cskázni" most neharagudj, nemvagyok ilyenre kíváncsi. Kösz"csi"😉
2017. jún. 19. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!