Megaláztam a szüleimet, egyben magamat is. Hogyan tudnám jóvá tenni?
"Igen lesüllyedtem a mai társadalomhoz, és ezt már bánom, de sajnos ez már csak rosszabb lesz."
A saját ostoba szintedre süllyedtél le, kis szívem. Meg a jelek szerint anyádéra, reméljük, apádnak több esze van.
Nem a tarsadalom szintjére sülyedtél, ha nem a ri.ancék, és anyád szintjére...
Hála az égnek a társadalom nagy resze még gondolkodik.
Nagyon sok köze van hozzá az iskolának, ugyanis:
1. az iskolában követted el a baromságodat.
2. 14 éven alulinak tilos a fb-okon regisztrálni.
3. az iskola köteles a felügyelete alá tartozó gyerekekre vigyázni.
4. az iskola köteles értesíteni a szülőt, ha a gyereke a saját hülyesége miatt veszélybe sodorja magát.
5. az iskola köteles felhívni az esetre a gyermekvédelem figyelmét. Mivel anyád röhög az egészen, ezt vastagon alá húzza!
6. Egy iskolásnak nincs joga unatkozni, mert nincs az a tanulnivaló mennyiség, amit ne kellene ismételni.
Adnék én neked unatkozást, az biztos!
Szerintem nem vészes. Gondolom volt rajtad ruha. Jó, a társkereső csoport ciki, de még mindig nem vészes. Mit tehetsz te arról, hogy a sok tapló kommentelt hozzá? Nem szabad ilyen helyekre menni, mert suttyók vesznek körbe. Korlátozd a faced, ne írhasson akárki.
Régen képek nélkük gyűjtötte az unatkozókat a chat.hu, sokkal hasznosabb volt.
Ha az én gyerekemmel történne, nem akadnék ki. Tini, kell neki a visszajelzés az önbizalmához. Szépen csendben egyetértenék az igazgatónál, majd otthon nem kapna büntetést, de megmondanám, hogy ott keressen társat, ahol a saját korosztálya mozog, és egyesével vegye fel velük a kapcsolatot.
Ezek alapján nem gondolom, hogy egész alakos, de kiskosztümös képe volt: "Ezt valahogy meglátta az osztályfőnököm és megmutatta az igazgatónak aki meg felhívatta a szüleimet az osztályfőnökkel. Anyukám 3/4 órát beszélt az osztályfőnökömmel, aztán elküldte a képet anyukámnak amit kiraktam és a pedofil emberek válaszát megválaszolatlanul"
A másik, hogy aláírta: "Valaki írjon már, nagyon unatkozom..."
Ha ennek valaki nem érzi a súlyát egy 14 éves kislánynál ott bajok vannak. Nem hiába rohant az osztályfőnök az igazgatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!