Megaláztam a szüleimet, egyben magamat is. Hogyan tudnám jóvá tenni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. És benne vagyok facebookon egy olyan fb oldalban/csoportban hogy "Ismerkedő, társkereső". Unatkoztam valamelyik nap és kitettem egy egész alakos képet magamról, ahol kisatíroztam a fejem. (Nem tetszett a képen a fejem) azt írtam hozzá, hogy "Valaki írjon már, nagyon unatkozom..." Ezt valahogy meglátta az osztályfőnököm és megmutatta az igazgatónak aki meg felhívatta a szüleimet az osztályfőnökkel. Anyukám 3/4 órát beszélt az osztályfőnökömmel, aztán elküldte a képet anyukámnak amit kiraktam és a pedofil emberek válaszát megválaszolatlanul, de belikeoltam a hozzászólásokat. (Rengetegn likeolták(658), szóltak hozzá(213), és írtak (121.) Igen lesüllyedtem a mai társadalomhoz, és ezt már bánom, de sajnos ez már csak rosszabb lesz. A képet már letörőltem. Valaki valami nyugtató tanács?😪😢 Anyummal beszéltem, röhögött rajta, apukám reakciójától félek... (Anyummal rengeteget beszélünk ilyen dolgokról) Ő sem érti mi beleszólásuk van ebbe (az igazgatónak, osztályfőnöknek)2017. jún. 19. 11:55
31/42 A kérdező kommentje:
Jó kérdés...Férje van, 3 gyermeke🤔 De ő tudja😉
2017. jún. 19. 23:53
32/42 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az ofő vette észre, lehet, hogy vki más szólt neki (más tanár, osztálytárs).
33/42 anonim válasza:
Véleményem szerint nem kéne b*szogatni a kérdezőt. Fiatalabb korában mindenki csinált hülyeségeket, még ha a szülők 1000x is elmondták előtte, hogy ne. És szerintem az osztályfőnöködnek vagy az igazgatónak semmi köze ahhoz mit osztassz meg ilyen oldalakon vagy milyen csoportokban vagy benne.
34/42 anonim válasza:
Nekem csak az a bajom, hogy a mostani társadalom már elérte, hogy gyereknek ne adjanak házi feladatot.
A gyerek meg unatkozik, és ilyen dolgokkal múlatja az idejét, ahelyett, hogy fejlődne, tanulna...
35/42 anonim válasza:
Hülyeségek, hát, nem tudom... azért az már nem hülye, inkább szánalmas, aki uncsikából képecskét dobcsizik fel magáról, hogy nyalják a popsikáját. A hülyeség más. Ez tudod, hogy remek út a hülyepitsaság felé.
De ilyen is kell.
36/42 A kérdező kommentje:
(Annyit tudni kell, hogy én a sportnak élek) És mivel baleset ért, ezért igenis unatkozni fogok még egy darabig amég gipszbe lesz kezem-lábam. Nagyvalószínűséggel az olyan szabad időmet nemfogom tanulással, olvasással eltölteni, mert nemazért kaptuk ezt a szünetet. (Szerintem) A tanulás maradthat augusztusra.
2017. jún. 24. 01:18
37/42 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy olyan dolgot csináltam, amivel megbántottam bárkinek is a lelkivilágát. Megbeszéltük, megtörtrént ennyi! KÉSZ VÉGE!
2017. jún. 24. 01:22
38/42 anonim válasza:
Én ettől függetlenül meg szeretném védeni a kérdezőt! Szerintem ez csak egy kis hülyeség volt. Nem fehérneműs vagy pucér képet rakott ki könyörgöm, csak unatkozott. Én már idősebb vagyok mint a kérdező azért, komoly kapcsolattal, és fent vagyok Tinderen, egyszerűen poénból. Barátommal együtt szoktuk használni, csak mert vicces.
39/42 anonim válasza:
25-osnek igaza van. A tobbi hozzaszolason iszonyatosan nagyot nevettem... vagyis inkabb szanakoztam. Akar igaz, akar nem, masnak az anyjat igy leszolni, mert nem verte szet a sajat lanya fejet, azert m, mert a facebookra, amit amugy mindenki hasznal..... felrakott 14 evesen egy kepet magarol....egy tarskeresore na es.....pontos kepet tudnek adni ezekrol a hozzaszolokrol, 85kg felett, rossz fogak, csunya bor, izlestelenseg....igenytelenseg, butak, mint a fold, de az o idiota csaladjuk a legokosabb, legszebb a Foldon.... Barcsak ti mennetek el es nem nekunk kellene.....
40/42 anonim válasza:
Bakker, ne szidjátok már a szerencsétlent! Az egy dolog hogy ez elég nagy hülyeség volt tőle, dr most had ne vegyük elő ezt a:"Mindenki hibázik blablabla" dumát! A kérdés az volt hogy hogy tudná jóvá tenni, nem az hogy lennétek szives leszidni!...Én sajna nem tudom hogy mit tehetnél, de miféle stalker lehet már az ofő hogy így átnézi a diákok fiókját??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!