Ordít, kiabál, verekszik nem tisztel, miért bánik így velem?
Figyelt kérdés
A férjem a családom miatt bánt,tudom, hogy igaza van, hogy felelőtlenek a szüleim és igazat is adok neki és abban is, hogy tönkre teszik az életünket, de ő így is engem büntet, meg ver lenéz mindenek aminek csak lehet leköp ráadásul szemben, és ha el sírom magam azt mondja szánalmas vagyok,olyanokat mond, hogy nem szeret a szüleim miatt meg keres magának szeretőt, hogy csak bántson másnap meg az mondja, sajnálom szeretlek.Az egész önbizalmamat elveszi, azt se tudom mi vagyok már, kérlek segítsetek, én nagyon szeretem őt csak nem értem miért én rajtam tölti ki a dühét.2010. máj. 19. 08:22
21/25 anonim válasza:
Ha megérsz neki ennyit, védjen meg velük szemben, ha nem szeret, hagyjon el. Annak semmi értelme, hogy téged támadjon miattuk.
22/25 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttünk el adjuk a házunkat, és távol a szülőktől veszünk másik, ma jönnek már meg nézni.
2010. máj. 20. 08:18
23/25 anonim válasza:
Ügyelj rá,hogy ha eladjátok a házat,azonnal fizesse ki a hitelt,és lekerüljön a teher szüleid házáról.
A maradék pénz ne nála legyen.
Szépen kérlek ne menj el máshová vele! Ha távolabb lesztek a tieidtől még brutálisabb lesz elhiheted,nem kívánom más válását,de a te párod nem bízható!
Jobb lenne egy kis lakás csak a te nevedre,hogy önálló maradhass babátokkal,ha újra kínozna!
24/25 anonim válasza:
Mi újság nálatok? Sikerült eladni a házat? Visszafizettétek szüleid házán lévő terheket?
25/25 A kérdező kommentje:
Nem költöztünk még el, a szüleim hitelét kifizettük és most a férjem is nagyon meg változott nagyon kedves olyan mint 3ével ezelőtt elmondta, hogy szeret és sajnálja, hogy úgy bánt velem ahogyan nem kellet volna, és ne haragudjak rá, mindent meg tesz, hogy boldogok legyünk mert ő szeret engem és kislányomat. Csak azt nem tudom mi változott meg benne talán az, hogy azt mondtam neki higgadtan akkor ha így akarod le élni az életed szed a ruhádat és menj.
2010. jún. 3. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!