Ordít, kiabál, verekszik nem tisztel, miért bánik így velem?
A férjed nem a szüleid miatt bántalmaz. Ez csak egy álindok!!! Ő egy problémás lélek, kár ,hogy szereted,mert így nehezebben tudsz új életet egy normálissal.
Van-e közös gyereketek? Nagyon rossz lenne,ha ilyesmit látnának ,hallanának. Van munkád?Mi a végzettséged?
Hány éves vagy,régóta vagytok házasok? Mi a baj a szüleiddel? Szerintem,ha másért nem azért hálás lehetne,hogy téged felneveltek.Neki vannak szülei?
8:31-es vagyok, ha nagyon szereted akkor érdemes megpróbálkoznotok pszichiáterrel(valójában csak neki van rá szüksége,azért kínoz,hogy bizonygassa ő jobb valakinél...)
Vannak ilyenek akik azt hiszik ha minden rosszat hazudnak másra,akkor ők jobbnak tűnnek fel(anyósom is ilyen szánalmas,senki nem is szereti öregségére ,még annyira sem mint én)
Szóval ha szembe mer nézni férjed azzal,hogy az ő készülékében van a hiba,akkor tud változni.Ha nem változik,addig menj amíg mehetsz, s nyugodtan szeresd a szüleidet,ők egy kapcsolat neked. Keress barátnőket,járj uszodába,vagy biciklizz,tanulj,olvass,képezd magad,ne engedd lenyomni a személyiséged.
Az en ferjem se szereti az apamat, de azert megsem viselkedik igy.Nem erezteti velem, sot biztat, hogy legyek jo kapcsolatban az apammal, holott nekem is mar elegem van belole.Soha egy rossz szot nem szolna nekem, es foleg azert mert az a szemely az apam, akit o nem kedvel.Sajnos nem valogathatjuk meg a szuleinket.Azt meg, hogy megusson?Nincs olyan tevedes ezen a vilagon, amiert o megtenne.Szerintem nem csak a csladod miatt bant teged.Te ennel jobbat erdemelsz es, ha igy szokta meg, biztos nem fog megvaltozni.Te komolyan igy akarod leelni az eletedet?Hat, ha neked igy jo, akkor mi nem donthetunk helyetted, csupan tanacsokat adunk.Barmennyire is szereted, nem erdemli meg, hogy felaldozd miatta az eletedet.Hagyd el ot, barmennyire is faj es nehez, es probalj meg uj eletet kezdeni.Mindenki megerdemli, hogy boldog legyen.
Sok szerencset es batorsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!