Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ordít, kiabál, verekszik nem...

Ordít, kiabál, verekszik nem tisztel, miért bánik így velem?

Figyelt kérdés
A férjem a családom miatt bánt,tudom, hogy igaza van, hogy felelőtlenek a szüleim és igazat is adok neki és abban is, hogy tönkre teszik az életünket, de ő így is engem büntet, meg ver lenéz mindenek aminek csak lehet leköp ráadásul szemben, és ha el sírom magam azt mondja szánalmas vagyok,olyanokat mond, hogy nem szeret a szüleim miatt meg keres magának szeretőt, hogy csak bántson másnap meg az mondja, sajnálom szeretlek.Az egész önbizalmamat elveszi, azt se tudom mi vagyok már, kérlek segítsetek, én nagyon szeretem őt csak nem értem miért én rajtam tölti ki a dühét.
2010. máj. 19. 08:22
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla, hogy ők a szüleim:(
2010. máj. 19. 08:24
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, mondd el mit szeretsz rajta, benne? Amiket leírtál, semmi szeretnivaló nincs ebben az emberben. Ha ez kell Neked, akkor maradj, de ha másra vágysz, hagyd el. Mást úgysem fog mondani senki. Sajnálom. Sok sikert!
2010. máj. 19. 08:27
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépen kérlek, a leírtak alapján eltudnád mondani nekem, mit szeretel benne.De őszintén. Leköp, és a szemedbe! A szüleid miatt meg keres magának szeretőt. Ez csak kifogás ráhárítani a szüleid utálata miatt, hogy téged nem szeret. Ez a semmirekellő téged nem szeret, ha szeretne nem csinálna ilyen ocsmányságot. Szerintem a szüleid látják mit művel veled. Gondolkozzál, ha ilyeneket tesz, majd egyszer úgy megver hogy ott maradsz! Akkor is szeretni fogod?
2010. máj. 19. 08:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

A férjed nem a szüleid miatt bántalmaz. Ez csak egy álindok!!! Ő egy problémás lélek, kár ,hogy szereted,mert így nehezebben tudsz új életet egy normálissal.

Van-e közös gyereketek? Nagyon rossz lenne,ha ilyesmit látnának ,hallanának. Van munkád?Mi a végzettséged?

Hány éves vagy,régóta vagytok házasok? Mi a baj a szüleiddel? Szerintem,ha másért nem azért hálás lehetne,hogy téged felneveltek.Neki vannak szülei?

2010. máj. 19. 08:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem szeret téged, minél válj el tőle, mert nem érdemel meg téged. Nekem is volt egy ilyen férjem. Mindenkit gyűlölt, akivel kapcsolatban voltam, család, barátnők stb. Szabadulj meg tőle, hogy boldog lehess! Hidd el, nem minden pasi ilyen, és fogsz találni olyat, aki nem így viselkedik veled.
2010. máj. 19. 08:35
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

8:31-es vagyok, ha nagyon szereted akkor érdemes megpróbálkoznotok pszichiáterrel(valójában csak neki van rá szüksége,azért kínoz,hogy bizonygassa ő jobb valakinél...)

Vannak ilyenek akik azt hiszik ha minden rosszat hazudnak másra,akkor ők jobbnak tűnnek fel(anyósom is ilyen szánalmas,senki nem is szereti öregségére ,még annyira sem mint én)

Szóval ha szembe mer nézni férjed azzal,hogy az ő készülékében van a hiba,akkor tud változni.Ha nem változik,addig menj amíg mehetsz, s nyugodtan szeresd a szüleidet,ők egy kapcsolat neked. Keress barátnőket,járj uszodába,vagy biciklizz,tanulj,olvass,képezd magad,ne engedd lenyomni a személyiséged.

2010. máj. 19. 08:37
 7/25 anonim válasza:
100%
annyi ilyet hallani a tv.be ,hogy láncfürészel őli a családot azt várod hogy veled is ezt tegye vagy ha vannak gyereked gyerekeitek akkor velük is szeribntem nem ér meg ennyit egy kapcsolat
2010. máj. 19. 08:39
 8/25 A kérdező kommentje:
Egy nagyon szép és jó házasság volt a milyen míg terhes nem lettem, terveztük a babát,aztán elöltöztünk a szülővárosából az enyémbe a kórház és dokik miatt.Aztán a szüleim házara vettünk fel hitelt amin alapból is volt , így azt kiváltottuk de ami nevünkre került és így közösen fizetjük így tudtunk házat venni.Azóta van probléma hogy a szüleim 5ft mindig kevesebbet fizetnek mint mi.Persze mi ezt pótoltuk is, míg apukám nem vádolt meg minket, hogy meg lopjuk őt és neki kevesebbet kell fizetnie a hitelbe, e nem mert felesbe van. Ezért engem bánt,pedig nem a szüleimmel értek egyet, ha nem a férjemmel mégis bánt.
2010. máj. 19. 08:44
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Az en ferjem se szereti az apamat, de azert megsem viselkedik igy.Nem erezteti velem, sot biztat, hogy legyek jo kapcsolatban az apammal, holott nekem is mar elegem van belole.Soha egy rossz szot nem szolna nekem, es foleg azert mert az a szemely az apam, akit o nem kedvel.Sajnos nem valogathatjuk meg a szuleinket.Azt meg, hogy megusson?Nincs olyan tevedes ezen a vilagon, amiert o megtenne.Szerintem nem csak a csladod miatt bant teged.Te ennel jobbat erdemelsz es, ha igy szokta meg, biztos nem fog megvaltozni.Te komolyan igy akarod leelni az eletedet?Hat, ha neked igy jo, akkor mi nem donthetunk helyetted, csupan tanacsokat adunk.Barmennyire is szereted, nem erdemli meg, hogy felaldozd miatta az eletedet.Hagyd el ot, barmennyire is faj es nehez, es probalj meg uj eletet kezdeni.Mindenki megerdemli, hogy boldog legyen.

Sok szerencset es batorsagot!

2010. máj. 19. 08:54
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Akármi is a háttér, egy szerető férj nem köpi szembe a feleségét és nem dobálózik holmi szertőkkel. Nézz magadba és észreveszed, hogy vmi elromlott és ez csak egy koholt indok. Már ne haragudj, de ha vele maradsz tönkreteszi az életeteket. Majd azt veszed észre, hogy a gyerekedet vizes szíjjal veri mert csúnyán nézett...Válj el, vagy tönkreteszed a gyereked életét is.
2010. máj. 19. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!