Tisztel benneteket a párotok?
Engem nagyon tisztel a párom, mindig kiáll mellettem, figyel rám-pl. leszoktatott a cigizésről is:)
De ez kölcsönös. Nagyon szeretem, és becsülöm!
26/N
Arra a tiszteletre gondoltam, amire nem megtanítottak, hanem amit valaki iránt azért érzünk, mert valamit nagyra tartunk benne, büszkék vagyunk valamilyen dolgára. Tehát nem feltétlen az udvariasság jelenti, vagy mert ők a szülei, hanem okkal születik meg.
Utolsó válaszolónak: nem értelmetlen a kérdés, max. számodra, ugyanis nem mindenki érzi a tiszteletet a párkapcsolatában, éppen ezért tettem fel.
Igen. Tisztel és becsül. Bár nem tudom, hogy ezek-e a legjobb szavak. :I Hogy miben is nyilvánul meg? Megfoghatatlan... Nem piszkál ha zsémbes vagyok. Ha valamiről más a véleményem akkor nem leugat hanem megbeszéljük és/vagy elvitatkozunk róla. Baráti társaságban figyelembe veszi, hogy én nem szertnék egy-egy magánéleti témáról nyilatkozni. Felül tudja írni a saját vágyait/szükségleteit. :) Ha pl én az ágyban kucorogva sírok mert XY össze veszet velem akkor nem erölteti, hogy menjünk el moziba. Soha nem eröltetné rám a véleményét. Még ezer és egy dologban megnyilvánulhat (megnyilvánúl) de azokat most nem írom le :)
De mindez kölcsönös. Csak így működhet :)
Ha nincs meg a kölcsönös tisztelet egy párkapcsolatban,akkor az nem működőképes! A tisztelet éppúgy hozzátartozik az együttéléshez,mint a szeretet, a tolerancia, a bizalom.
Nem kell feltétlen valamilyen nagy tettet véghez vinni,hogy a párom tiszteljem. Ha udvarias,segítőkész,megértő,törődik a családjával,akkor már tisztelni való. Nálunk ez kölcsönösen így van,már 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!