Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Benneteket is meggyanúsított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is meggyanúsított már a párotok, hogy megcsaljátok őt?

Figyelt kérdés
Engem, nap, mint nap ezzel kínoz, pedig nem igaz.
2011. jan. 22. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Akkor minek vagy vele? HA nem bizik benned, akkor semmi értelme a kapcsolatnak - én az ELSÖ alkalom után ott hagytam volna.
2011. jan. 22. 22:52
 2/12 Bocipók ***** válasza:
87%

Önértékelési zavara van+önbizalomhiányos. Nem gondolja, hogy meg tud téged tartani, ezért féltékeny.

Ez csak rosszabb lesz, én minél előbb dobbantanék a helyedben.

2011. jan. 22. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyetértek első válaszolóval. A kölcsönös bizalom nagyon fontos alappillére egy kapcsolatnak, ha nincs meg maradéktalanul, az elég nagy baj.
2011. jan. 22. 23:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd megmutatom neki is. A zöld kezecskét mindanyiótok megkapja!
2011. jan. 22. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Vigyázz vele, később egy ital után már ütni is fog.
2011. jan. 22. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen.. én pedig elképedve álltam, hogy honnan veszi ezt a marhaságot. Eleinte még le tudtam csillapítani, de egyre paranoiásabb kényszerképzetei voltak, és napokra besértődött, ha kitettem a lábam boltba, a barátnőmhöz, a családomhoz, suliba, színházba, könyvtárba, stb akár csak 1-2 órára is.. Pedig nem vagyok egy népszerű társasági ember, és soha nem csalnám meg, akivel vagyok, akkor inkább már szakítanék.. Szerintem bele fogsz unni egy idő után, és szabadulni akarsz, csak lehet hogy addigra már nem enged, mert a tulajdonának tekint.. Én is nehezen léptem ki a kapcsolatból:(
2011. jan. 22. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Imádom, rögtön 5en beírták, hogy szakíts...

Na, szóval a bizalom tényleg fontos lenne, de nem adtál neki okot, hogy kételkedjen benned? Például esténként eljársz, vagy valami ilyesmi. Előző pasik/csajok nem bántak vele nagyon csúnyán? Lehet, hogy ezért fél ennyire. Ha van valami ok, azt megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy tudom, hogy a Gabi nagyon csúnyán bánt veled, de én sose tennék ilyet, mert...

Teljesen ok nélkül senki sem vagdalózik ilyennel, kell lennie valaminek a háttérben. Ha meg csak szimplán paranoiás, akkor sajnos tényleg vége lesz előbb-utóbb a dolognak.

2011. jan. 23. 02:41
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Off 2.41-re

Az sokkal jobb tanács lenne, hogy maradj vele, te vagy a hibás, dobj ki az ablakon még 4-5 évet az életedből, és amúgy sem hiszi el senki, hogy nincs oka a párodnak a féltékenykedésre.

On:

Normálisan gondolkodó ember csak el tudja dönteni, hogy ok nélkül vádolják valamivel, ilyenkor nem az a megoldás, hogy megvárod, meddig fajul a helyzet. Úgyis érzed ott legbelül a valóságot, nem kell megvárni míg sárba tiporja az önbizalmadat, nem kell egy életen alaptalan vádaskodások ellen védekezni.

2011. jan. 23. 06:41
 9/12 anonim ***** válasza:

23:00-ás vagyok.

Pláne, hogy én nem is azt írtam, hogy szakítson...

Bírom, hogy egyeseknek milyen szövegértési problémái vannak.

2011. jan. 23. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:

az én exbarátom amikor egyszer átment beteges féltékenybe, kiderült, hogy ő jár félre......

ez a VALÓ igazság (nálunk legalábbis)

2011. jan. 24. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!