Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket is meggyanúsított már a párotok, hogy megcsaljátok őt?
Önértékelési zavara van+önbizalomhiányos. Nem gondolja, hogy meg tud téged tartani, ezért féltékeny.
Ez csak rosszabb lesz, én minél előbb dobbantanék a helyedben.
Imádom, rögtön 5en beírták, hogy szakíts...
Na, szóval a bizalom tényleg fontos lenne, de nem adtál neki okot, hogy kételkedjen benned? Például esténként eljársz, vagy valami ilyesmi. Előző pasik/csajok nem bántak vele nagyon csúnyán? Lehet, hogy ezért fél ennyire. Ha van valami ok, azt megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy tudom, hogy a Gabi nagyon csúnyán bánt veled, de én sose tennék ilyet, mert...
Teljesen ok nélkül senki sem vagdalózik ilyennel, kell lennie valaminek a háttérben. Ha meg csak szimplán paranoiás, akkor sajnos tényleg vége lesz előbb-utóbb a dolognak.
Off 2.41-re
Az sokkal jobb tanács lenne, hogy maradj vele, te vagy a hibás, dobj ki az ablakon még 4-5 évet az életedből, és amúgy sem hiszi el senki, hogy nincs oka a párodnak a féltékenykedésre.
On:
Normálisan gondolkodó ember csak el tudja dönteni, hogy ok nélkül vádolják valamivel, ilyenkor nem az a megoldás, hogy megvárod, meddig fajul a helyzet. Úgyis érzed ott legbelül a valóságot, nem kell megvárni míg sárba tiporja az önbizalmadat, nem kell egy életen alaptalan vádaskodások ellen védekezni.
23:00-ás vagyok.
Pláne, hogy én nem is azt írtam, hogy szakítson...
Bírom, hogy egyeseknek milyen szövegértési problémái vannak.
az én exbarátom amikor egyszer átment beteges féltékenybe, kiderült, hogy ő jár félre......
ez a VALÓ igazság (nálunk legalábbis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!