Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ordít, kiabál, verekszik nem...

Ordít, kiabál, verekszik nem tisztel, miért bánik így velem?

Figyelt kérdés
A férjem a családom miatt bánt,tudom, hogy igaza van, hogy felelőtlenek a szüleim és igazat is adok neki és abban is, hogy tönkre teszik az életünket, de ő így is engem büntet, meg ver lenéz mindenek aminek csak lehet leköp ráadásul szemben, és ha el sírom magam azt mondja szánalmas vagyok,olyanokat mond, hogy nem szeret a szüleim miatt meg keres magának szeretőt, hogy csak bántson másnap meg az mondja, sajnálom szeretlek.Az egész önbizalmamat elveszi, azt se tudom mi vagyok már, kérlek segítsetek, én nagyon szeretem őt csak nem értem miért én rajtam tölti ki a dühét.
2010. máj. 19. 08:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfi nem szeret,nem tisztel Téged!Hagyd el,teljesen össze fogsz dőlni!S nem mellékesen ezt a példát látja a gyermeketek!A férjed kezelésre szorul,ez csak romlani fog köztetek!
2010. máj. 19. 08:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
De azt nem írtad le, hogy mit szeretsz benne? Az oké, hogy nem így indult, szerinted melyik kapcsolat indul így? Első voltam.
2010. máj. 19. 09:01
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Jaj Istenem! Ahogy leírtad, ennél sokkal nagyobb problémák vannak az életben, persze minden szamár a maga terhét viseli. De ezt a férjedre értettem, ezen a dolgon nem szabadna ennyire lovagolni neki.Látod milyen, előjött az igazi énje, ha már probléma akad az életében, máris brutálissá válik. Vigyázz vele nagyon!
2010. máj. 19. 09:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, most mennyivel is fizetnek kevesebbet bele? 5 forit, 50 forint, 500 ft, 5000 ft, 50.ft? Annyira nem rosszak azért a szüleid, ha engedték h a házukra vegyetek fel jelzálogot. Ha pedig baja van apukáddal ,miért nem vele beszéli meg, miért téged ócsárol. A gyerekre is haragszik, őt bántja? Velem a férjem így bánna tuti elhagynám, ez nem szeretet, más mit mond és mit cselekszik. Aki szeret, nem üt meg és nem köp le. Szerintem élvezi hogy ki vagy szolgáltatva neki, én azt mondom gondolkodj el rajta megéri-e hogy a gyerek ezt látja, igy nőjön fel hogy az apja bántja az anyukáját. Ha a gyereket is bántja egy percig sem gondolkodnék elváljak -e. Nem írtad fiatok van -e v lányotok. Ha fiú nem épp egy férfiminta a férjed, nehogy azt higgye majd később hogy ez a normális. Meg akarod várni hogy a fiad is szemenköpjön? Ha lány akkor meg ezt a képet vési a tudatába, ha férjhez megy ez vár rá. Ezt akarod? Szerintem inkább el akar marni mellőled mindenki, hogy kényére-kedvére azt tehessen veled amit akar, mert tudja ki vagy szolgáltatva neki. Ha pedig nem válsz, lehet egyszer jól el kéne verned egy baseball ütővel, kezd amikor alszik, de ne a fejét mert abba belehalhat, inkább a karját, lábát abba max belesántul, többet nem emeli fel a kezét az tuti, meg kell mondani neki, ha mégegyszer paraszt elmész.
2010. máj. 19. 09:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Megdobbento, hogy ezek utan barki is azt tudja mondani, hogy szereti a ferjet. Szerintem ma este pakolj ossze, de ugy hogy valakit hivj at a szomszedbol kozben, mert szerintem o tori el az osszes csontodat baseball utovel, ha el akarod hagyni. Menekulj! Ez az ember nem komplett. A gyerekedre nem gondolsz? Felelos vagy erte, igy nem hagyhatod felnoni.
2010. máj. 19. 09:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Bolond a férjed? Más havi 20e ad idegennek havonta,csak azért,hogy jelzálogot hagyják rátenni az ingatlanukra,nem 5e!!! A szüleid jót tettek veletek,hogy saját házatok lehessen. Miért nem az ő szülei ingatlanjára vettetek fel kölcsönt,most őket szidná?

Gondolom sokkal többet kell rá fizetni havonta mint régen,de erről nem a szülők tehetnek,hanem gáz a magyar gazdasági helyzet.

Meg ne üsd,nehogy megöljön. Ha nagyon szemét idegen férfi verje el azzal az ütővel,de szerintem ez csak akkor jár neki ha nem elég,hogy szemét veled,még félre is dug.

Talán erre nem is kerül sor,de mond el neki,ha szeretőt szeretne,nehogy elhiggye magának,hogy abban is az apád a hibás.

2010. máj. 19. 09:44
 17/25 anonim ***** válasza:
A férjed nem azért bánt, mert szüleid olyanok, amilyenek. Én ledöbbentem, hogy képes vagy így élni, és ilyen közegben gyereket nevelni. Ha nem lépsz semmit, életed végéig lábtörlőként fogsz élni.
2010. máj. 19. 09:58
 18/25 anonim ***** válasza:
41%

Én nem sajnállak téged egy cseppet sem, lehet ha hasbarugdosna talán mégjobban beleszeretnél a férjecskédbe hát akkor hajrá tegye csak azt és verjen agyon! Aki haggya és türi megérdemli!

Igaza van a férjednek: köpdös, megver te pedig a sarokban sirdogálsz! Tényleg szánalmas vagy!

2010. máj. 19. 11:08
 19/25 A kérdező kommentje:
nem kértem ,hogy sajnálj én csak tanácsot kértem.
2010. máj. 19. 13:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Itt a tanácsom: HAGYD EL! A gyereked és a magad érdekében!
2010. máj. 19. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!