Miért kéne tisztelnem az apámat, ha ő se tisztel engem?
Ha nem törődik velem, nem keres, eltűnik, mikor írok neki, hogy hívjon fel, akkor miért nekem kéne strapálnom magam? Nem tisztel engem, nem is szeret. Már elegem van, hogy mindig azzal próbál hárítani, hogy én is leszarom őt, mikor én vagyok az, aki ír neki folyton, hogy boldog szülinapot/karácsonyt stb, ő meg nem küld még egy képeslapot se semmilyen alkalomra. Milyen ember az ilyen?
17/L
Ez az ember nagyon jól tudja, hogy egy sz.r apa, és csak hárítja magától a felelősséget azzal, hogy téged hibáztat. Nem neked kellene pedáloznod, hogy legyen kettőtök között vmi kapcsolat, hanem neki. De ha erre neki nincs igénye, akkor hagyd a csudába.
Majd bánni fogja, hogy elengedte a kezedet, amikor majd egy vén fószer lesz, és senki sem akad majd, aki egy pohár vizet adjon neki. De meg is érdemli, hogy így járjon.
Én biztos, hogy nem kedveskednék neki semmilyen ünnepi koszöntővel, ha ő meg a füle botját se mozdítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!