Zsolt vagyok, mit tegyek, hogy párom elfelejtse első nagy szerelmét? 16 év után felidéződött benne mert találkoztak, hozzám meg teljesen rideg lett
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 21:11
11/14 anonim válasza:
Attól függ szerintem,hogy mit kell tenned, hogy házasok vagytok-e? Ha nem vagytok házasok,és sok hibája van a nőnek, lehet,hogy itt az alkalom,hogy elmehess úgy,hogy nem te vagy a hibás :-)).
Ha szereted,és a feleséged, tudd meg régen miért szakítottak,ezen a szálon tudsz előre lépni.
Fontos lehet veled mióta van,és vele mennyi időt töltött el ?
13/14 A kérdező kommentje:
Ez azért egy kicsit durva.Ismerem már nagyon régóta,és tudom,hogy nem olyan,hűséges,szeretetre méltó.Nem is ismered,akkor miért irsz ilyet?
2010. máj. 19. 11:33
14/14 anonim válasza:
Szerintem a 11:11-es felesége ribanc,vagy az anyja,vagy ő maga ha csaj.Ezért ír ilyeneket kínjában.
Nyugi lehet a tiéd teljesen ok.rendes meg hűséges,csak kicsit felkavarták az érzelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!