Hogy reagálnál ha kiderülne hogy anyukád terhes és elakarja vetetni?
- Semmi közöd hozzá.
- Ilyen idősen igen jó esélye van, hogy valamilyen genetikai rendellenességgel szülessen. Szeretnél egy állandó felügyeletet és rengeteg pénzbe kerülő fejlesztéseket igénylő kistestvért?
- Azt a gyereket fel is kell valakinek nevelni. Te fogod majd iskoláztatni?
És apukád mit szól?
Én megértem, hogy 44 évesen már nem merik bevállalni.
Ez az ő döntésük.
Persze, ha megtartanák, én örülnék neki.
Szóval azt hiszem, nem szólnék bele egyáltalán.
Anyukád mêg akár fel is növelhetné. A nők átlagéletkora közel 79 év, azaz 35 évig mellette lehetne. Apukád gondolom idősebb, a férfiak átlagéletkora 72 év. Ez a szűkebb keresztmetszet. A genetikai betegségektől nem tartanék, mert szűrik ilyen korban, és statisztikák bizonyítják, hogy az idősebb anyukáknak intelligensebb a gyereke.
Az már más kérdés, hogy anyukád nem gyereket nevelni akar még 20 évig, hanem élni az életet.
Ez az ő döntésük.
Semmi közöm nem lenne hozzá, mivel engem nem érintene egyáltalán, és nem lenne jogom beleszólni.
Viszont ha megtartaná, akkor már lenne jogom véleményt mondani, legalább annyit, hogy rám ne számítson semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!