Bevállalnátok egy két és fél éves gyereket három hétre egy három hónapos baba mellett?
Szerintem nem.
Biztos van, aki bevállalná, de szerintem egy szót sem szólhat, ha te nem vállalod el. (Elég pofátlan kérés, hacsak nem olyan jó a kapcsolat, hogy beleférjen.)
kitalálta. oké.
megmondod, hogy nem tudod a kicsi mellett bevállalni.
még ha nem is lenne a kicsi, akkor is az mi hogy ő kitalálta?!
Igen, veled van a baj, mert
1: Miért idegeneket kérdezel az interneten felnőtt létedre?
2: Megjósolom már 2 sorodból, hogy nem szereted a sógornődet. Ha nem így lenne, nem itt várnád az "igazolást", hanem simán megmondnád hogy bocsi, most nem menne neked.
Alapból miért ne? Van, akinek ekkora gyerekei vannak, még több is. Nem lehetetlen, nincsenek cukorból sem ők, sem te. Én iskolába is jártam fél és 2 éves gyerekek mellett.
Ha te nem akarod, csak meg kell mondanod. Nincs a sógornőddel semmi baj, inkább az a gond, hogy te erre nem tudsz egy laza nemet mondani, hanem egyből rohansz az intenetre véleményért. (Szerintem inkább a sóginő szidásáért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!