Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 hónapos baba mellett...

10 hónapos baba mellett dolgozom, gáz?

Figyelt kérdés
Ez napi 2-3 órát jelent.A párom meg tudja oldani, hogy vigyáz addig rá.Mégis sokan megszólnak,hogy milyen anya vagyok,pedig én rengeteg előnyét látom, kiegyensúlyozott vagyok, a párom és a baba közt nagyon jó a viszony, plusz hozzájárulok a kasszához.Most tényleg gáz, hogy dolgozok?
2011. júl. 3. 13:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. júl. 3. 13:58
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem gond, leszámítva a törvényeket, de ez már más kérdés.

Off lesz: milyen melót csinálsz mellette? Otthoni vagy más jellegű? pl. házhoz menő műkörmös. Érdekelne engem is :o

2011. júl. 3. 14:00
 3/22 anonim ***** válasza:
61%

Te mások véleménye szerint éled az életed?

Ez a "gáz" valahogy nekem a tizenévesekhez kapcsolódik.

2011. júl. 3. 14:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, söt igy neked is, a gyereknek is meg a párodnak is sokkal jobb - és nem csak anyagilag.
2011. júl. 3. 14:01
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Mért lenne gáz.

Annak idején, anyum már akkor vissza kellett álljon dolgozni mikor csak 2 hónapos voltam, mert ez volt a törvény:)

2011. júl. 3. 14:03
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

Ennyit simán kibír a baba.

Más is hagyja őket 2-3(6-7) órára egyedül, amíg sportol, fodrászhoz megy, bevásárol, találkozik a barátnőjével, kettesben megy valahová a párjával, elviszi a kocsit szerelőhöz, infraszaunázik, és a többi.

Csak ők nem naponta rendszeresen, nagyjából ugyanakkor, ami a pici szemszögéből nem éppen előny.

Ne frusztráld magad, lehet hogy csak irigyek, és ezt verik le rajtad. Én is irigy vagyok. ;)

2011. júl. 3. 14:04
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tizenéves, nem élek mások szerint, csak rosszul esik, amikor mások a fejemhez vágják, hogy milyen hamar felnő a pici, és én lemaradok sok mindenről.
2011. júl. 3. 14:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? A gyermeknevelés nemcsak a nő dolga már, mint régen. Még mindig jobb, ha párod vigyáz a babára, mint egy dada.
2011. júl. 3. 14:08
 9/22 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem irigyelnek.

Én is!

Mivel foglalkozol? Gazdasági válság van, óriási munkanélküliség és egy 10 hónapos baba mellett otthoni munkát kaptál?? Érdekes.

2011. júl. 3. 14:08
 10/22 A kérdező kommentje:
A gázt azért írtam, hogy kérdés legyen, és más hirtelen nem jutott eszembe.
2011. júl. 3. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!