10 hónapos baba mellett dolgozom, gáz?
Szerintem napi 2-3 óra egyáltalán nem gáz. Így ahogyan írod a párod is sokkal közelebb tud kerülni a kicsihez, hisz addig csak vele van. Jobban megbecsüli a te napi munkádat is a baba körül, hisz egy picit ő is belecsöppen abba mikor egyedül ő vigyázz rá. Neked egy kis kikapcsolódás, változatosság -> nem borulsz ki, hogy csak te vagyok mindig egyedül a kicsivel és egy szabad perced nincs, ezért vagy kiegyensúlyozott. Az pedig nem utolsó szempont, hogy egy kis plusz pénz is lesz belőle.
Szóval akik leszólnak azokkal szerintem nem kell foglalkozni, hisz nem egy vad idegenre bízod a picit, hanem az apjára, és ez csak pár óra, nem egy fél nap.
Szerintem ez szuper (persze az adóhatóságnak ne áruld el)
Egy kicsit dolgozol, nem csak arról tudsz beszélni 2 éven keresztül, hogy mit evett és hányszor fordult jobbról balra és balról jobbra, a párod vigyáz rá, ő az apukája teljesen normális, hogy el van vele napi 2-3 órát, ráadásul a pénz sem mindegy, szerencsés vagy, hogy ezt így tudod csinálni.
Több okból sem gáz. Így az apa "kénytelen" foglalkozni vele, és jó viszonyuk lesz, ráadásul ha valami miatt hosszabb időre rá kell hagyni, tudod, hogy nem lesz gond, mert nem egyből a mély vízbe ugrasztod.
Pénzt keresel, ami a mai világban elég fontos...a baba után járó pénz szinte semmire sem elég...
Néha ki tudsz kapcsolódni, így nem leszel türelmetlen és idegbeteg.
A jövőre tekintve, pedig mindenképp előnyös, mert 3 év kihagyás után sokkal rosszabb lenne mindent újrakezdeni, új vendégkört kiépíteni, mert a legtürelmesebb vendég is elpártol egy idő után, ha nem dologzol.
Ha meg tudod oldani, akkor ne érezd rosszul magad, ettől nem leszel rossz anya.
ma 14:06
Még, ha 4 órát is távol töltenél a kicsitől, szerinted az alatt az idő alatt miről maradnál le?
Az emberek már csak ilyenek. Mindenkinek a kedvére nem lehet tenni. Tedd félre az érzékenységedet, és ne törődj senki véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!